ryggsmärtor.

Och det liksom hostan går inte över. Visst hostan HAR faktiskt blivit bättre, men ryggen, icke. Som mamma så fint uttryckte det "du har nog lyckats hosta sönder ryggen" Tack, precis det jag ville höra. Och med det menade hon, en muskel, revben eller något liknande. Pappa har nästan likadant, fast han har precis börjat hosta, stackarn. Jag lyckas smitta alla tydligen.
Men är jag frisk till helgen kanske? Vore ju toppen!
Idag på körlektionen började det hela inge vidare, missar tåget. BLÄ. Så min lärare hämtade mig vid stationen i södertälje (dah okej en minut från körskolan men ändå) för att jag anlände med tåget precis när lektionen skulle börja. Och det gick väl bra antar jag, men visst börjar nerverna kittlas lite extra.
När jag kommer till tumba så hade jag pratat med mor innan och sagt att jag dyker upp. Så när jag kommer till mejeriprodukterna där mamma håller hus så får jag syn på Emelie. Så himla roligt att se henne igen! Blev jätte glad. =) Så stog och pratade med henne en stund också. Vi vet egentligen det mesta via bloggarna, but hey, vad skulle vi gjort utan dom? Haha. Perfekt ju. =) Men vi kom fram till att vi inte har träffats sedan ett halvår tillbaka.. Det är skandal!
Det blir ju tyvärr så, och det har jag märkt med många av mina vänner. Men man får göra så gott man kan så man hinner träffas. Så vi bestämde att vi allt får ta tag i det där och ses oftare, iallafall oftare än ett halvår mellan. Haha.
Så när hon gått hjälpte jag mamma lite för att få tiden att gå, vi skulle nämligen luncha tillsammans och det var 45 min kvar. Jag tyckte det var roligt att ställa upp massa mjölk och sådant. Men kan nog bli trist i längden.
Mysigt att luncha med henne och sedan var det hemfärd för min del. Hon hade även kilat och tatuerat sig imorse utan att säga något till nån. Duming! Men jag fick se först i familjen iallafall så det är bra.
Väl hemma så, jaa oväntat nog kollade jag på sex and the city och väntade på pappa. Jag har bara ett avsnitt kvar nu....
När han kom hem så tog vi bilen och handlade, jag skulle köra lite så vi åkte till bauhaus också och köpte det sista till min garderob. Så nu är allt nääästan klart! SKÖNT.
Det finns ett slut med det också.
Så imorgon ska jag följa med Ack-kvack till sofiahemmet så hon kan magnetröntga sitt knä. Får vi se hur det går också. Förhoppningsvis bra. =)
Men nu ikväll så är det kladdkaksbakning och jaa mys antar jag.

back in the days...

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag tror att det är på torsdag... ! *-)
Eller tisdag nästa vecka =)

Postat av: Mary

Hoppas kladdkakan smakade ;)

själv gjorde jag en idag :) ska ta en bit nu ;P

hihih

2007-11-21 @ 16:57:16
URL: http://maryias.blogg.se/
Postat av: stina

åh, gott med kladdkaka :) jag ska nog också baka mig en.. ja, det ska jag nog göra! verkligen super GOTT ju, mums. Allt bra med mig främling där ute i världen? :P haha nej jag skoja. PUSS

2007-11-21 @ 18:51:08
URL: http://stinalundstedt.blogg.se
Postat av: angelique

cissi: du kan fortsätta gissa, tro mig du får veta när det är gjort :) hur det än gick.. tror jag :P

mary: oooh ja den blev bäst hittills faktiskt :D hoppas din blev lika god!

stina: aa kladdkaka är guld :) haha om man vill bli tjock :P tack för smset idag föresten ;) blev glad!

2007-11-21 @ 19:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback