paus i garderobsröjande.

Och då menar jag verkligen röj. Visst man kan rensa garderoben på grejer och sådant men jag har så mycket grejer att min garderob håller på att förfalla. Vi hade tänkt att köpa en ny på IKEA men det visade sig att jag har redan en med dom största måtten och att det inte går att få så mycket större. Oops.
Iallafall, så vi håller på att "bygga om" min garderob så att jag ska få mer plats, så vi sätter in massa trådbackar som det så vackert heter och då får man plats med mer, eller iallafall så tror vi det. Och jag hoppas verkligen att det är så, för får jag inte mer plats så vet jag snart inte vad jag ska göra mig av med alla kläder, skor och väskor. Finns ingen annan plats tyvärr. Men jag tror det löser sig. =)
Har faktiskt rensat ut en del också som jag inte ska ha så lite mer plats blir det ändå.
Nää nu måste jag börja stoppa in lite kläder så jag kan se min säng igen. Visar lite försmaks bilder på hur det har sett ut innan och hur det ser ut nu. Haha. Det är galet.

       

Så lite före bilder och nu under tiden bilder liksom. Helt otroligt att det finns så mycket grejer i min garderob.

want to make it on my own...

Kommentarer
Postat av: stina

du, jag tänkte på det. men sen vet jag inte vad som hände :) men vi får ta det någon gång, kanske till våren eller sommaren? då det är lite mer fint väder ute!

Postat av: jennie

ja du har samma problem som mig just nu:P hela mitt rum är en garderob för ja håller på o bygga om den, byggt till en till våning med galgar o hyllor..du vet..dom där jävla skorna man köper för mycket av;) du vet ju vad ja menar;)

2007-11-18 @ 23:14:57
Postat av: angelique

jennie: jag vet precis hur det känns :D haha! men man har inte mage att göra sig av med något "jag kanske nångång kan behöva den här..." jaa du vet hur det är :D

2007-11-19 @ 19:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback