nej nu ger jag upp.

Fick brev av läkaren jag har varit hos senaste gångerna idag. Och jag tänkte väl inte så mycket innan jag öppnade det. Men när jag öppnade fick jag samma svar som förra gången "det var ingen lunginflammation och alla värden var normala, så du får fortsätta med hostmedicinen mot din kraftiga hosta eftersom det är en förlängd förkyldning som förra gången"
GAH! Jag blir fan knäpp på det där. Hur kan det INTE vara någonting? Jag har liksom varit sjuk i 5 veckor nu och febern är tillbaka!? Jag säger bara; WHATS THE GREJ!
Hur ska man kunna bli frisk om "det inte är någonting"? Det är min fråga. För jag kan ju säga att frisk det är jag inte just nu iallafall... Please help me.
Jag har handlat klart mina julklappar också! TJOHOO! Sjuklingarna jag och Ack-kvack åkte till skärholmen idag som sagt. Och då handlade jag till bror och far. Mor är ju redan klar för nån vecka sedan. Det känns TOK bra! Har aldrig varit så här tidig med mina julklappar nåågonsin! Det är en merit. Kan man skriva det på sitt cv tro...?
Anyway, så idag är det blandade känslor helt klart. Men nu kan iallafall julen komma tycker jag. Och ett jobb kan ju få dimpa ner från himlen eller något. Kanske kan få det i julklapp? För snart är jag jätte pank. Jippie, glädjerus.
Jag får väl roa mig med att välja outfit till lördag. Och roa mig med att Victor inte har drunkat med båten och min toblerone som han köpt åt mig, tackar! Mums kan man bli mer rund och go. Haha.
Oj oj, håller visst på att missa OC på 5an för tillfället! Bäst jag kilar!

i want it all...

Kommentarer
Postat av: Rosie

Du vet väl att man inte kan bli frisk om man inte VILAR, dricker en masa gott the och citron? =) Lyssna på Doktor Rosie nu Ange!!

2007-11-29 @ 19:35:26
Postat av: angelique

Rosie: haha :D jaa jag veeeet, men jag ledsnar så fort på att vila, jag har faktiskt testat :P men det funkar icke! :D

2007-11-29 @ 19:50:57
Postat av: stina

japp amanda :) det ska jag absolut göra. ja, det blir hovet fredag & lördag, med boende på hotell också tror ja ;) glasigt ^^ hur är det med dig? PUSS

Postat av: Emelie

Braaa, missa inte OC! Haha. Visst är det bra?

Hoppas du blir frisk snart. :)

2007-12-01 @ 13:25:34
URL: http://eemeliee.blogg.se
Postat av: angelique

Emelie: jaa OC är sjukt bra :D har inte haft tillfälle att se det tidigare så jag är suuper nöjd! :) Tackar, hoppas jag med :)

2007-12-01 @ 18:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback