grå onsdag.

Faktiskt, inte blev man glad när man tittade ut genom fönstret. Usch. Men det var bara att pallra sig ut. Skulle följa med Ack-kvack till sophiahemmet för att hon skulle göra en magnetröntgen av sitt knä. Så jag gjorde det, smidigt och trots att vi inte riktigt hittade så kom vi fram långt innan hon skulle vara där. Var inte så svårt att hitta, typ största byggnaden om man inte tänker på tekniska högskolan. Haha.
Det gick bra, jag satt och åt gott och blandat och läste Plaza kvinna. Mycket intressant faktiskt. Väl klara där så åkte vi raka vägen hem. =) Så väl hemma så kollade jag sista avsnittet av sex and the city, det blev en liten snyftare. Nu är det verkligen slut. Buhu. Men det kommer ju en film, och den längtar jag sååå mycket till. Haha.
Sedan har jag inte gjort mycket alls och om 30 min börjar fotbollen, så nu ska jag äta och duscha för sedan dyker Ack-kvack upp med pappa och ska kolla fotbollen här.

it´s time to say goodbye...

Kommentarer
Postat av: jennie

vet,alltså filmen MÅSTE jag se, måste men stora bokstäver!!!!

2007-11-21 @ 22:04:36
Postat av: angelique

jennie: jaa, annars DÖR jag. :D läste i någon skvaller tidning att han som spelar mirandas barn är sjuuukt lik miranda och skulle kunna vara hennes barn på riktigt, men så är inte fallet. Lite tråkigt att det inte är så :P

2007-11-22 @ 16:11:05
Postat av: jennie

ohh=) ja vet..typ sova utanför när dom släpper biljetterna eller nått...haha;)

2007-11-22 @ 17:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback