ger det sig snart.

Det hoppas jag verkligen. Kan inte förstå att man gick ibland och bara ÖNSKADE att man blev sjuk för att få "slippa" något. Nu önskar jag inget annat än att vara frisk.
Visst, jag är pigg, jag orkar göra saker men ändå har man ont och allt det där. Och hur kul är det? Inte alls. Hatar att inte vara helt 100.
Men men smällar man får ta tydligen. Träffade Jimmy idag en stund också, länge sedan sist faktiskt. Så jag tvingade honom att se på bonde söker fru, haha. Han höll väl inte riktigt med mig när jag sa att det är typ "såå bra!" Men han såg det iallafall. Och nu börjar det hela bli riktigt spännande, jag vill ha nästa onsdag NU. Haha.
Annars idag har jag inte gjort mycket alls, joo faktiskt. Lyckades städa mitt rum, äntligen fick jag arslet ur vagnen och göra det. Skönt. MEN jag har ännu inte fått ordning på garderoben, så grejer överallt ändå. Usch. Det stör mig massor eftersom jag är ganska pedantisk av mig.
Så imorgon blir det igen, skärholmen, det där stackars centrumet kommer ledsna på mig, eller jag på det. Haha. Ack-kvack vill så gärna dit så jag får väl bli lite av ett moraliskt stöd till henne. Blir nog ingen shopping för mig om jag inte försöker få mina pengar som mamma och pappa är skyldig mig så jag kan köpa julklappar, annars blir det verkligen inget.
Nää nu ska jag faktiskt pyssla om mig själv, nähää det har jag inte gjort dom senaste 5 veckorna.....

kan det vara kärlek...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback