för mycket.

Som snurrar i huvudet just nu. Idag, fredag har varit den mest hektiska fredag jag haft på länge. Kunde inte sova längre än till 07.15 men skulle inte upp förens åtminstone kl 8 för att ringa vårdcentralen (tredje dagen i rad för övrigt..) och var klar vaken. Så jag gick upp vid 8 som beräknat (efter att ha sett lattjo lajban och nyheterna två ggr på 4an) och fick tag i en tredje läkare och fick en tid att komma dit för att checka läget. Klar med det tänkte jag, men bra då kan jag åtminstone sova en timme till. Trodde jag ja.. Inte kunde jag sova heller. Hostade i massor och var fortfarande pigg. Så fortsatte kolla nyhetsmorgon på 4an. Sedan var det bara att gå upp och göra sig iordning.
Iväg till vårdcentralen, halvt klar där mellan landade jag hos Victor i väntan på provsvaren från mitt blodprov. Jag höll på att svimma när jag tog dom, hatar verkligen blod. Och fick svaren och blev stressad. Kl 12.22 skulle jag ta tåget till södertälje c för att gå till tandläkaren. Nu var kl 12.05 och jag har fortfarande inte fått komma in till läkaren för att kolla mina provsvar.
Men jag hann med allt och det var inget mer än en väldigt långdragen förkyldning med lite extra tillbehör. Hostmedicin skrevs ut. Jag for raka vägen till södertälje och gjorde mina ärenden för att sedan inse att tåget jag redan satt på var jag egentligen tvungen att ta direkt till centralen för att möta upp, Stina, Taggen och Elli. Men smsar Stina om att jag blir lite sen. Var ju tvungen att ta ut min hostmedicin så jag får sova lite.
Sagt och gjort efter att ha hämtat var det bara att stressa vidare till tåget och centralen. Tok mycket folk, vart kom alla ifrån!?
Mötte upp Stina och Taggen som satt och fikade och sedan kom även Elli. Nu var bara frågan, hur tar man sig till Karolinska sjukhuset? Buss visste vi, men vilken? Efter lite om och men hamnade vi rätt. Im sorry, trodde det var den bussen OKEJ? Haha. Nåja, en promenad skadar ju inte.
Väl framme vid sjukhuset för att få träffa Linéa möts vi av hennes pappa som med ett leende hälsar på oss. Redan där sitter det några tjejer från hennes gamla lag, Hammarby och vi väntar med dom. Linéa låg och sov precis då så vi kunde inte komma in och hälsa på henne just då.
Vi kunde inte hälsa på henne alls.
När hon vaknat blev det massor av folk och vi fick helt enkelt vänta på våran tur.
Den kom inte riktigt. Jimmys bror kom precis då och det var verkligen inte läge att komma in där då, så vi lämnar en liten gåva och skriver en liten notis om att vi varit där.
Hon ringde sedan Stina när vi satt på tåget hem och pratade en del. Det var jätte synd att vi inte fick komma in och hälsa, men det är bara för oss att komma igen. =)

image485

All styrka till dig.

Det var även match igår för våran del mot Stockholms Polisen, vi vann den med 29-17 och vi hedrade Linéa, Jimmy och Marianne med att ha svarta band under matchen. Jag själv spelade inte men hade det på overallsjackan som alla andra på bänken. Vi hade också en tyst minut innan matchen.
Men det känns fortfarande overkligt.
Det är bara för oss att stötta och visa att vi bryr oss för att hjälpa.
Så jag var hemma vid kvart över 7 nu ikväll efter att inte ätit någonting upptäckte jag. Oops. Kände det med min huvudvärk. Obra att inte ha ätit sedan kl 9 på morgonen. Glömde totalt bort faktiskt.
Det var så mycket tankar i huvudet.
Så nu ska jag ta igen mig lite och se till att bli frisk. Med tvn som min högra hand.

what would you do if it all ended tomorrow...

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jag vet inte, grillkorv innan match är tydligen en höjdare! ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback