en kvinnas rätt till skor.

Perfekt sex and the city avsnitt när man just kommit hem och köpt sig två par nya skor. Haha. Då insåg jag att det var ödet och att dom skorna var menade att jag skulle ha dom.
Jag hade som vanligt körskolan imorse och det gick jätte bra även idag, känns hur skönt som helst. Kanske får ett slut på det också. Och på vägen hem eller snarare när jag är åter i tumba och påväg att gå hem så hör jag av mig till Cissi som jag inte träffat på ett bra tag, och eftersom det inte blev av i helgen tänkte jag att det kunde vara kul att ses. Så hon ringde upp och sa att hon precis är påväg att hämta Emilia för att sedan åka till kungens kurva eller något liknande och att jag gärna får följa med, så jag tackar och tar emot och åker med. Kul att träffa dom båda eftersom det var ett tag sedan jag träffade Emilia också. =)
Så vi hade det super trevligt i kungens kurva, dock var det Emilia som skulle kolla på skor bland annat men hittade inga, så jag köpte två par istället. Gah. Can´t be without them! Älskar skor helt klart. Så jag kunde inte stå emot rea och billiga pumps på dinsko. Jag är nöjd.
Så efter vi var klara där så åkte vi till maxi för att Cissi skulle handla mat, samt biltema för att handla glykolprovare som vi fick veta att det hette. Haha.
Väl när jag var hemma var jag otroligt trött men bestämde mig för att kolla sex and the city efter en skön dusch. Och då heter första avsnittet som jag ser "en kvinnas rätt till skor" hur mer perfekt kan man få det? Haha.
Och nu har jag bara två cds kvar att se av den underbara serien, alltså 8 avsnitt. Kommer vara slut på nolltid. WHY!? Men jag har ju alla vänner säsongerna så det går egentligen ingen nöd på mig.
Så bäst jag infinner mig i att det snart är slut. Förhoppningsvis är det slut på min hosta också snart. Snälla säg att det är så iallafall.

are you happy now...

Kommentarer
Postat av: Emilia

Åå Carrie´s silvriga Manolos är ju så underbara i det avsnittet :)

Postat av: angelique

emilia: aaa verkligen! tyckte såå synd om henne alltså. skönt att hon fick nya :D

2007-11-20 @ 20:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback