en fredag, över förväntan.

Trodde att det var ute med mig när jag insåg att det inte skulle bli att åka in till stan med tjejerna idag och äta på mongoliska. Ack-kvack har med stor sannolikhet dragit av korsbandet så hon går inte så långt idag och Havanna skulle börja kirra med munnen idag. Blä. Jag som sett fram emot det. Nåja, när jag varit ute med Victor och busat lite med Casper så hittar jag i brevlådan tröjan mamma köpt till mig, tack den är jätte fin. =)
Fick också under tiden ett samtal av pappa som tycker att vi ska med på Champions League matchen på torsdag och visst det tyckte jag med så det var bara att tacka och ta emot. Sedan ringer mamma och kommer med ett mysigt besked.
Först var det inte så mysigt för hon talar om att veterinären i tumba hade kommit förbi och undrat om vi inte vill ta hand om 2 marsvin (har ju redan en liten busunge här hemma ju, Ozzy.) och mamma säger till henne att det kan vi ju inte göra, vi har redan ett. Och sedan funderade hon på om det inte var så nu att hon frågade eftersom att dom annars skulle avlivas. Det var då hon ringde mig och frågade hur vi skulle göra, och jag tyckte självklart att vi skulle ta dom innan jag ens hade hört det där om avlivningen. Så vi avslutar samtalet snabbt efter en kort överenskommelse att vi tar dom. Så hon ringde dit och kollade om hon kunde ändra sig eller om det var försent och det var det inte. Dom stackarna hade fått somna in efter helgen så vi hade tur.
Så vi ska få hem två stycken söta marsvin som är hur gosiga som helst tydligen. =) Jag blev såå glad! Det räddade min dag. Måste komma på namn till dom också.
Jobbiga är bara att pappa inte vet om något mer än att han måste hinna hem innan kl 15 så vi kan hämta dom. Sa dock till honom att vi måste hämta något och inte vad det var. Haha. Han kommer ta kål på mig och mamma. Hihi. Men det är det värt. Mamma sa att vi ska skylla på mig och säga att det är mina. Haha.
Så nu är jag glad. Nu har jag något att göra idag, ta hand om dom och komma på namn. =)
Det kanske blir en bra helg trots allt.

it was so easy that night...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback