Slutar på topp.

Nästan iallafall, kunde ju varit bättre men jag ska defenetivt inte klaga. Igår då var jag lat och ville inte packa började inte med det förens vid 1 inatt för att jag kom på att jag var trött och ville sova men sängen var full proppad med kläder och så. Great. Jag blev såklart inte helt klar eftersom allt inte hade torkat än (i klädväg såklart) så ska stoppa ner det alldeles strax. Jag är så nervös alltså. Och det jag bara kunde tänka på igår var matchen idag, min sista hur skulle det kännas? Och främst hur sjutton skulle det gå för mig? Hade inget att göra igår (joo massa, att packa men det ville jag inte) så jag gick och hyrde film och köpte godis, fick pappa med som sällskap så jag inte såg helt mobbad ut. =) Hyrde Djävulen bär Prada, ville se den så snart som möjligt eftersom jag läst boken, den var bra faktiskt. =)
Jag har tidigare haft en irriterade hosta men som lyckats lägga sig och jag tänkte inte mer på det, men självklart gör den sig sjukt påmind under hela dagen igår och såklart kan jag inte sova under natten. Suck. Ligger och hostar heeela tiden, tror jag somnade vid 4 eller 5. Jag som ändå la mig så jag skulle få ca 9 timmars sömn och veta att jag laddat ordentligt till matchen. Där fick jag kan man säga. Så lagom pigg och ont i hela bröstkorgen idag när jag klev upp, och inte det minsta sugen på frukost så det fick bli lite fil och flingor. Jag kände verkligen att det absolut bästa var att strunta i att spela för att hålla mig frisk, visste att något sådant skulle hända mig just NU. Blä.
Men jag spelade såklart ändå. Uppvärmningen och allt innan var katastrof jag trodde inte att det var jag som var på planen. Det gick så sjukt dåligt och nervositeten steg med stora kliv nu. Jag var jätte nervös innan och nu blev det bara värre. Jag tänkte att jag behöver inte komma ut på planen alls idag det är nog bäst att låta mig sitta på bänken. Men självklart blev det inte så heller, blev inbytt efter 7 min tror jag och spelade ca 15 min. Under den tiden lyckades jag bli 50% iallafall, 2 mål på 4 skott. Jag kände hur allt började gå långsammare och långsammare och jag blev hur trött som helst. Skönt att sitta lite. Ååh jag var så arg att jag inte mådde bra, för tänk annars hur mycket bättre det säkert gått?! Eller så hade det gått dåligt. Vem vet.
I andra halvlek så får jag spela hela 20 min. Jag är imponerad att jag fick spela så mycket. Men det var hur roligt som helst och jag gjorde inte bort mig alls, dock inga fler mål men målgivna passningar det duger fint det med. =)

Jag är faktiskt helt nöjd med min insats idag trots, dålig sömn, intag av mat och hosta de här dagarna så gick det överträffligt bra. =) Jag slutade med all garanti på topp. För imorgon bär det av till Sälen i en månad och det betyder handbollsfritt lika länge. Kan behövas faktiskt. Men idag var första gången på myycket länge som jag kände att det var roligt att spela! =)


109823-14

Bye bye, handboll i en månad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback