Sjuk kväll.

Jaa mer galen kväll får man leta efter. Allt började med stress stress och åter stress. Tror att både jag och E trodde allt skulle sluta i kaos eftersom det var så himla rörigt allting och det drog ut på tiden och jag vet inte vad.
Börjar med att jag ligger hos tandläkaren i typ 1 timme upp och ner, trodde inte det var sant. Jag som hade planerat att hinna vila lite när jag kom hem men icke! Väl tillbaka i tumba så var det bara att ta bussen till A för att S skulle göra extreme makeover på mig, och gud va bra det blev! Tusen tackar! Fast det blir det alltid när hon håller i saxen måste jag säga. Efter lite panik från min sida kom min snälla far och hämtade mig och S. När jag kom hem blev det återigen stress och diskussion med E om hur vi skulle göra, mat och tider. Det var lagom rörigt måste jag säga. Haha. Men till slut när jag var klar på typ rekordtid så kunde min far även där skjutsa mig till Salem så jag kunde komma i tid. Puh. Tack så mycket. När jag hoppat av hos E slänger jag bara in väskan så tar vi bilen och åker till Salem C för att handla pizza, virke och hämta ut pengar. Det gick iallafall smärtfritt.
E tyckte dock att det var lite överreklamerat att byta om till kläderna för kvällen så hon gick runt i mjukiskläder fram tills ungefär när vi skulle gå. Haha klockrent! Så när vi diskuterat lite bestämde vi oss för att åka till Vårsta och träffa de andra. Självklart så hann bussen dit åka så vi får stå i tumba i typ 30 min och frysa. Efter en pinande bussfärd så var vi framme i Vårsta. Vi hade typ panik in för att låna toaletten, jag trodde verkligen att jag skulle dö! Haha. Träffade också en person som jag inte pratat med sen 7an, kände inte ens igen honom. Gud så pinsamt. Haha. Äsch hur ska jag veta. =)
När vi kommer hem till J som vi skulle vara hos så är såklart alla på väg ut. Lagom kul. Men vi hann gå på toaletten iallafall. Tur det.
Så träffar vi alla som ska med ut, stackars E som inte kände en kotte. Jag visste vilka de flesta var. När vi kommer ner till tumba träffar vi H också, synd att du inte hann till vårat ställe innan vi åkte hem. S hade onda aningar om stället kan man säga "Det såg inge vidare ut på bilderna" Men va bra! Haha. Han ändrade sig sen kan man säga.
När jag och E kommer in fick vi varsin cider, tackar J & S för det =)
Och väl där inne blir det till att sitta och prata lite sen ut på dansgolvet! Kul att A var där också.
Dans dans! Så roligt, synd att E skulle jobba idag, men skönt att komma hem i tid och man ska alltid sluta på topp har jag hört och det gjorde defenetivt jag och E. ;)
På bussen pratar vi först massa massa om allt typ. Sen somnar båda så ringer bägges mobiler sen pratar vi massa med varandra igen sen blir det typ tyst. Haha var vi slut eller var vi?
Väl i tumba så kliver jag av för en kort vandring hem E satt redan på rätt buss så hon fortsatte ju bara. =)
Alltså sjukt kul kväll men ockå den mest konstiga! Kul att vi kunde ses lite innan jag åker också E för det var tusen år sedan typ! Haha.
Jag gjorde för övrigt av med ca 40kr under hela kvällen. Det tackar jag för! =)

Word up...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback