Oj oj.

Alltså det är så lustigt, jag börjar inse allvaret nu när jag och Sarah pratar om att jag ska åka och blir borta så himla länge. Shit. Jag åker liksom imorgon! Emilia och Nathalie är redan framme i Spanien typ. Men GUD, missar en HEL månad hemma! Har aldrig gjort det förut. Haha. Jag är så lustig.
Insåg inte ens efter matchen att jahapp ses om en månad. Galet. Inte ens när min tränare sa hejdå och allt till mig. Jag kommer nog inte fatta helt förens imorgon när vi klivit av på Mora station med all packning. Som jag för övrigt undrar hur sjutton jag ska få med mig på buss och tåg till Centralen... Kommer nog väga två ton tror jag.
Kommer sakna alla mina vänner galet mycket alltså. Men ska bli så skönt att komma bort och åka med Cämill, kommer bli greatans, om jag får uttrycka mig själv =) Haha.
Nej måste få ner allt i mina väskor nu så det inte ser ut som kaoset och jag får panik imorgon över att jag inte har packat klart. Haha.
Glöm inte att kika in på min resdagbok som nog förmodligen kommer vara den mest uppdaterade sidan från Sälen.
Här hittar ni den. Den finns också bland mina länkar här på sidan. =)
Hittade ett intressant citat från Sarahs blogg: "Tiden förändras inte; vi förändras."  Det är så sant faktiskt. Satt och tänkte på det igår.

Närmare än någonsin...

Kommentarer
Postat av: Akhila

Kommer att sakna dig gumman! <3

2007-03-04 @ 21:07:41
Postat av: Angelique

Kommer sakna dig med :)

2007-03-05 @ 02:21:23
Postat av: Maria

aa det var ett bra citat :)

Postat av: Angelique

det tycker jag med Maria, och man tänker inte så mycket på att det är så. :)

2007-03-05 @ 09:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback