Mot norr.

Japp snart bär det av upp till "fjärran" som pappa uttryckte sig. Jag ska om ca 30 min gå hemifrån mot bussen med mina väskor som jag nu har vägt och min stora resväska väger 18 kg och min handbollsväska som är ganska stor vägde 9 kg. Haha. Hur sjutton ska jag orka ända in till Centralen med allt det där. Snacka om gympass! Ändå har jag tagit bort kläder som jag antar att jag inte kommer använda så nu är jag på minimum.
Jag är inte alls nervös längre för jag har inte fattat att det faktiskt är idag som jag ska åka och är borta i en hel månad. Kramade om hela familjen igår och mamma verkar fortfarande vara den som har svårast för att jag åker. Men vad att göra? Det kommer gå så fint, jag och Cämill kommer ha det greatans! =)
Jag uppdaterar mig som sagt förmodligen i resdagboken som finns bland mina länkar, kika där lite då och då, vet inte hur mycket tid man har men jag gör mitt bästa och även med lite bilder om min kamera vill som jag vill!
Kommer sakna allt och alla här hemma! R, jag känner mig så dum mot dig men som du sa, en månad går fort. Hope so. Fast ändå inte, haha! Jag måste hinna åka lite och LÄRA mig att åka! =)
Tur att mobiler och datorer finns! Jag försvinner ju inte föralltid. =)
Hejdå alla nu åker jag!

I´ll fly with you...

Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas du får det kul!

Du är utmanad :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback