Short and tasty.

Det är ett av dom nya uttrycken som kommer att uppdagas mer och mer i min och min sambos värld. Något som mer kommer att dyka upp är right and smooth, let´s pull och några fler. Det som är grejen med dessa är att dom är direkt översatta från svenska till engelska, och är några av våra vardagliga uttryck annars, dock att jaa vi då använt dom med svenskt tal. Det tyckte vi var mycket fyndigt av oss.
Igår blev det utgång faktiskt. Haha. "Du är ju knäpp som går ut på midsommardagen" det må hända men vaddå? Ta tillfället i akt och kör bara. Det blev till slut efter lite om och men, Sarah, Gabban, jag, Lopez och GP som kilade ut och vi gick till Club Clara. Har varit där en gång tidigare och var uber nöjd med stället, men folket suck. Men nu måste jag säga att det var bättre, vi hade jätte roligt, eller iallafall jag. Haha. Hoppas ni andra också hade det. Kul med "pappa-betalar" killen som köpt champange för 2000kr, varför gör man så? Vi fick lite av dom iallafall, tackar och bockar. Vi startar med att ta en Long Island Icetea iallafall, trendsättare som jag är. Haha. Bartendern, som för övrigt var sjukt cute, bara skakade på huvudet. Sedan var kvällen igång, dans till och från, gick runt, toalettbesök, telefonsamtal, lite dryck och åter lite dans för att sedan åka hem. Nattbuss som vanligt. Där träffar vi på några sköna typer, två negrer som var hur störtsköna som helst! Som vi skrattade, eller hur GP? Riktigt roligt hade vi med dom, flera sådana snääälla!! Det förgyllde hela kvällen =) Sedan somnade nog vi allihop.
For hem till Sarah och sov.
När vi vaknat sådär runt 11 snåret så börjas det direkt diskuteras om pizza, jag var typ döhungrig efter för många minuters väntan. Till slut runt 13 kanske så kilar vi till mig så jag fick åtminstone byta kläder och sedan gula villan för mat. Sarah och jag smarta som vi var tog och delade på pizza och en kycklingsallad, vi ville ju ha båda? GP såg ju lagom road ut när vi krånglade till det så där mycket. Haha. Sorryyy.
Klara där var det bara att kila hem till mig, vi ville till Rosaholmen men det blev inte så, impulsivt åker vi in till stan. (!?) Inga pengar eller någon riktig anledning så åker vi in i det härliga vädret. Vi gick i bara några butiker för att prova lite kläder (mycket) och skor, sedan satte vi oss på gyllenemåsen och åt glass och drack coca cola. Efter vi hade suttit för länge och pratat i tusen år åkte vi hem. Vi diskuterade våran "semester" alltså tågluffen vi planerat. Och åkte hem till mig direkt och planerade nästan allt, nu har vi 4 dagar helt planerade med tider och allt. Kommer bli sjukt kul! Haha, kommer spy på att åka tåg efter det.
Då fixar jag nog körkort illa kvickt! Haha. =)
Efter massa planering och god mat visade vi filmen från studenten för Sarah så hon också kunde få skratta lite. Visst var den bra?!

Våran tågluff innebär, pendeltåg, tunnelbana, roslagsbanan och tvärbanan/nockebybanan, självklart med uppdrag och massa saker så vi inte tråkas ut helt. Sista dagen blir också en sightseeing (men shit stavniiiiing?!?!) i storstockholm och boende på Rica Talk Hotel inkl. middag för att avsluta det perfekt. Vi kommer att ha en speciell sida för allt detta där bilder och allt kommer upp såklart. Lämnar adressen så ni kan kika där sedan! =)

Nu måste jag kolla sista på The Fast and the furious sedan sova för att kliva upp kl 5 imorgon, yeeah! Förhoppningsvis träffa favvo vännen imorgon också, tur att du överlevde resan =)

Hej alla barn nu är jag här...

Kommentarer
Postat av: Akhila

Nämen tågluffa haha faan va skoj !
Jag får ju aldrig vara med på något.. ;)

2007-06-25 @ 16:11:39
Postat av: Angelique

Haha du vad snackar du för gojja!? :D Vi frågar dig jämt om du vill vara med men bangar alltid så det så ;)

2007-06-26 @ 17:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback