På välförtjänt promenad.

Aa för det behövs verkligen om jag och Sarah ska uppnå våra mål. Haha. LYCKA TILL! Vi var ute och gick i ungefär 2h 30min, snacka om att vi gick runt hela världen alltså. Startade i solbo sedan gick vi till förbi, statoil till brandstationen, vretarna, tumba centrum, solbo, uttran, segersjö och sedan hem. I stora drag så blev det så. Och självklart händer det ju oss alltid något, oftas bra saker och det här var bara så "VAB" som vi säger. Nere vid brandstationen så hör vi hur två som vi trodde var killar, ropa på oss och vi bestämde oss för att absolut ignorera för man vet ju aldrig, till slut börjar en av dom springa mot oss och ropa, så vi vänder oss om och då visar det sig att det är två "gubbar" som bara frågar om vägen till en restaurang där man kan sitta och dricka öl, på otroligt dålig svenska eftersom dom var från Polen och hade cirkusen som ska vara i Hågelby imorgon, eller aa en av dom kunde skaplig svenska så att man förstog den andra snackade bara polska. När vi förklarat för dom så tar han som inte alls kunde svenska upp en kamera, haha vi typ dog, såklart skulle det då fotas med han som frågat oss om vägen självklart och vi ställer upp på kort och sedan med den andra gubben, så söta (not..) och det som var ännu mer kul var att det var en sådan där "gammal" kamera och ingen digitalkamera, usch va elakt det lät men jag blev så paff för dom ser man inte mycket av längre. Men kul som få var det iallafall. Självklart var det vi som råkade ut för det också. Haha.
Vi knallar och går vidare och jag tror det är min tur vecka trots allt, för i tisdags så när jag var ute och sprang hittade jag 10 kr på marken och nu när vi var ute och gick så berättade jag det för Sarah och helt plötsligt hittar jag en krona på marken efter det. Haha. Jag typ dog då. Så klockrent att jag just berättat det också.
Vi kom också fram till att vi umgås nog lite för mycket när man avslutar varandras meningar och att ett "hummande" kan göra att man förstår varandra iallafall fast man själv knappt vet vad man menar. Haha. Sjukt kul. Så inget negativt med det alls faktiskt.
Men Sarah, faktiskt jag skäms, och jag förstår dig också faktiskt men aa, i know the feeling liksom. Haha. Tragiska vi är.
Men för typ andra gången så gick jag faktiskt hem till mig, kanske för att mina kusiner och farfar kommer imorgon mitt på dagen men ändå. Haha.
Trevligt som vanligt att ta en promenad så här dags, och vi måste börja röra lite på oss om vi ska greja det. Haha. Gillar ändå vårat inflytande på folk, eller hur. Tröjorna är nästan ett måste faktiskt, Copyright på oss!

"-Visste du att Kalle har tagit självmord? -Vaa, har han? Det var det sista jag trodde han skulle göra! -Det var precis det han gjorde..."

Juste bilder från studenten kommer inom snar framtid. =)

We are the champions...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback