På allvar.

Usch, nu är det verkligen på allvar, ingen återvändo känns det som. Har fått ett mindre matschema som jag ska gå efter, bananer och åter bananer. Man ska dock inte äta mer än två bananer om dagen om man inte tränar den dagen, för då sätter det sig på de ställen man absolut inte vill ha dom. Hoppas det kommer gå bra för mig.
Jag får äta typ allt bara att det ska vara minimalt med fett i och aa lite sånt. Och frukt var 5e minut känns det som. Suck. Nu måste man ju verkligen tänka på vad som är vad.
Har varit lite sådan tidigare att jag gärna kollar hur mycket sockerarter och så det är i bröd bland annat (det ska helst vara under 4,0 för de som undrar) och lite sånt, men nu är det verkligen allvar.
Jag och Jessica tränade tidigare idag också, kändes jätte skönt att åka därifrån kl 18 när den egentligen skulle börja. Så nu sitter jag här och väntar på middag, kassler med ananas och ost till det blir det potatis. Gott faktiskt, men egentligen ska jag ju skippa osten, men det är bara att ta bort.
Efter det ska jag nog ut en sväng i trafiken, har nämligen körlektion imorgon kl 15.30 i södertälje så jag bööör ju köra lite tycker man. Pappa och jag är väldigt dåliga på att gå ut och köra, trist tycker jag. För tänk om jag kunde köra massor massor då tar det ju inte lång tid innan lappen är min. Har ju faktiskt teorin klar =)
Så det är väldigt mycket som faktiskt är på allvar i min vardag just nu. Skönt att det endast är 26 dagar kvar till ayia napa! =)
Blev även idag tillfrågad om jag ville följa med till Åhus, jag vill jag vill! Men det finns två problem, det är från den 21-22 juli och den 23 juli åker jag till Ayia napa... Och pengar. ALLTID pengar. Hatar att man är så beroende av det. Pengar gör faktiskt en mycket lyckligare.
På tal om pengar måste jag skaffa ett jobb och det är illa kvickt! Kan inte gå och inte ha en enda krona resten av sommaren, det håller inte.
Nu vankas det mat. Saknar min fetto kompis också! =) Kommer träffa honom i helgen, länge sedan sist nu!

You know I´m no good...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback