Midsommarafton.

Med som vanligt, sverigeväder, fast ännu inget regn vad jag har märkt. Men trist att det inte är typ, 25 grader varmt (gärna varmare än så) och strålande sol. Ja, tack!
Och det var ju sjukt skönt att få sova, ääntligen. Dock gick jag och la mig vid 3 (ajabaja) och vaknade först vid 20 över 10, sedan vid 11 (vägrade gå upp!) och sedan vid 12 för sista gången, men låg kvar bara för att till kvart över 12. Haha.
Segade mig upp började städa mitt rum och lyckades hinna klart, tog mig en dusch och åt lite yoghurt. Efter det bestämde jag mig iallafall för att ta mig en promenad, 30 min hann jag med iallafall. Och både mamma och pappa hade hunnit hem när jag kom, mamma hade jobbat och pappa hade stått på parkeringen i Hågelby. Något som vi i handbollen måste ställa upp på.
När jag kom hem så började jag prova kläder, och provade tills jag till slut inte orkade längre och tog det jag provat först. Haha. Jeans, uppvikta bara för att det är "sommar" och en vit/svart randig skjorta med 3/4 dels ärmar, och min sjukt fina slips. =) Älskar den!
Jag är alltid så sjukt frusen av mig så bäst att ta på sig något varmare än klänning, annars hade jag lätt haft min nya som jag hämtade ut igår, den var hur fin som helst (ska defenetivt med till ayia napa.)
Det där med mina vanor som ska ändras har hittills inte gått något vidare, bara ganska. Köper ju hellre lätt och lätt sockrad yoghurt än annan vanlig, så sakta men säkert går det ju framåt, har fått mycket mer lätt produkter in i kylen nu. Då var det bara det där med att röra på sig under sommaren som ska in i planeringen. Går bättre =) Man mår så mycket bättre också av att röra på sig och äta bättre!
Nu har Jennifer och Petra kommit hit också. Jennifer är en av målvakterna i vårat lag. Dom ska vara här hos oss och fira midsommar! Kul att dom kom hit =) Vi ska äta gott, lax, färskpotatis, grillat, gräddfil (dock inte lätt..) med gräslök, m.m Muuums =)
Sista svullodagen! Sedan måste jag verkligen ta mig i kragen. Men det är ju midsommar helt enkelt!
Ska träffa sambon efter vi ätit också, men aa sedan vet vi inte riktigt vad vi ska göra, förslag? =)

Do I miss you?...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback