Märklig feeling.

Hela dagen har varit lite så och blev ännu märkligare när man kom till träningen och får höra att tränaren våran voltat med bilen och flögs med ambulanshelikopter till Karolinska. Usch så hemskt. Och typiskt att det händer just honom faktiskt. Det är inte första gången han krockar eller liknande med bilen det här året. Han är alldeles för stressad. Vi har fått höra iallafall att han inte var medvetslös när han hämtades men mamma väntar fortfarande samtal från hans bror om hur det ligger till. Tycker sådant här är läskigt, inget man gärna vill höra. Så träningen idag blev lite jaa som den blev, gymmet gick ju bra jag körde på mer än vad jag brukar och faktiskt det gick ganska bra, men jag har tappat sjukt mycket muskler i hela överkroppen det känns verkligen. Sedan skulle vi köra lite boll på en plan som är uppgjord utomhus men såklart hann grabbarna före så vi fick bara enstaka minuter där. Sedan var det bara att ge upp för det gick inte. Stackars dom två ungerskorna som var där och provtränade idag, ingen coach och hallen såg ut som den gjorde och sedan ingen träning typ. Men man kan inte rå för det som hände.

För övrigt har jag bestämt mig för att röra på mig mer och äta mindre onyttigt och sådant tjafs, dock sprack det direkt idag men jag har rört på mig massor och kommer gå en promenad med Sarah snart. =)
Fick höra att jag har jobb en liten tid framöver från och med imorgon med pappa. Såå skönt, och som jag räknat på det så under mina som vi tror att det blir 8 dagar tjänar jag nog runt 6500kr, tackar för det behövs! Så jag är mer än nöjd.
Eken Cup i helgen, plus tjejmiddag med Jenny och gänget, Jenny fyller år så det blir lite kalas. Ska bli trevligt =)
Men för att rensa tankar från mycket skit och våran tränare så kilar jag ut på en promenad med min vän Sarah nu.
Tack för mig!

Kommentarer
Postat av: nina

hur gick det med honom?

2007-06-12 @ 22:35:03
Postat av: Angelique

vi vet inte så mycket mer än att han fortfarande ligger kvar på sjukhuset och har gjort magnetröntgen, men vi har ännu inga svar..

2007-06-12 @ 22:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback