Jobb, träna, sova.

Känns sjukt men jag pallar verkligen inget annat. Upp innan tuppen för att väcka honom, hinna se Yoga som går på 4 INNAN nyhetsmorgon och sedan frukost för att efter det pallra sig ut till bilen och åka i rusningstrafiken till jobbet. Och där på jobbet, världens tråkigaste för övrigt (tackar gudarna, eller snarare mina föräldrar, för min Ipod) fika vid kl 9, lunch vid 11-12 där någonstans beroende på hur mycket det är att göra, fika vid 14 och vid 16 är det att sätta sig i bilen tokdö och åka hem i rusningstrafiken. När man är hemma kasta lite mat i ansiktet för att sedan ta sina trötta ben ner till träningen, få träningsvärk så man vet att man lever åka hem och tokdö återigen i sängen (dock för sent så att man är asapa trött på morgonen efter..)
Det är mina dagar dom närmaste jaa nu är det ju ca 2 veckor kvar. Men jag hade aldrig stått ut så här med det jobbet och dom här rutinerna en längre tid, då hade jag "kolavippat" som Sarah brukar uttrycka sig. Fast ser man det positivt så har jag iallafall ett jobb som gör att jag får pengar och kan leva i ayia napa och förmodligen en vecka efter det om jag har tur.
Tänkte dela med mig av lite urkassa mobilbilder så ni får se min underbara arbetsplats. Se och njut!

image187

Detta är då "fängelset" och min utsikt som sådan. Finare än så här blir det inte.

image188

Taget lite åt sidan bara, det här är då plastmaskinen, varm like hell och låter nå sjukt mycket pga kompressorn som måste stå och gå hela tiden. Aj aj aj.

image189

Så där mellan plastmaskinen och kaffet står jag och lassar in alla brickor kaffe med 12 paket på varje.

image191

KAFFEEE.. Och etikettmaskinen, där lägger man ett kaffepaket i taget så att alla får en etikett vardera. Skoj va?

Erkänn ni blev nååågot avis på mitt arbete va? Nästan så att jag längtar efter att få höra bruset och klickande ljuden från maskinerna, och jag bara längtar efter lukten av kaffe som sätter sig tamefan överallt..! Kanske inte, men det kunde varit så. Haha.

Classic kaffe, min dag, min dröm, mitt levebröd...

Kommentarer
Postat av: Anna

Ajdå..ser väldigt instängt ut :( Men det kommer alltid bättre tider!

Postat av: Angelique

Aa det är ju det tyvärr, men man kilar iväg ut på lastkajen varje kafferast och lunch :) hehe!

2007-06-15 @ 15:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback