Då var man arbetslös.

Usch låter så tragiskt och känns så också. Men nu har man iallafall tagit studenten! Och det var verkligen en riktigt underbar dag! =) En typisk sådan dag man mer än gärna upplever igen utan tvekan!
Jag sov över hos Sarah för att hon skulle fixa iordning mitt hår, och tack det blev jätte bra! Blev grattad av alla byggjobbare när jag gick förbi och skulle bli hämtad, då började det kännas på riktigt vart man var påväg. Förstog inte riktigt det innan. Ner på skolan för lite "champagne-frukost" med HR, alla var så himla fina. Fotografering och sedan betygsutdelning samt skriva i allas mössor. Jag förstog fortfarande inte att vi om bara några timmar skulle springa ut och då ha tagit studenten som man alltid längtat efter. Efter allt det där fick vi våran absolut sista håltimme på skolan. En liten mysig lunch med alla blev det också, synd att alla HR-klasser var utspridda över hela matsalen bara. Sedan var det en liten stund mellan att vi åt och skulle in i aulan för en sista samling. Och det var sjukt att sitta där och när våran rektor säger "Jaa och om 48 minuter kommer ni att springa ut härifrån genom dom där dörrarna.." Kan säga att då fick man lite ont i magen. Efter lite sång och att "Ukrainas bidrag" hade uppträtt så fick vi springa ut, jag kom skapligt långt fram trots att vi skulle springa nästan sist. Fast sen tog hela ledet slut och man stog mest bara där och jag hittade verkligen inte mina föräldrar, så jag sprang runt lite överallt tills jag hittade dom med hjälp av Emilias pappa. Haha. Men lätt att hitta dom när inte dom håller upp skylten? Ehm nej.
Vi åkte flak också, bästa flaket av alla såklart och hem för mottagning. Min släkt kunde inte komma så den bestog endast av mina kära vänner som kom hit. Tack för det =) Det var hur trevligt som helst och jag fick massa fina blommor och en super fin kamera av mina föräldrar.
Sedan var det inte så mycket att tala om faktiskt. Fick skjuts in av Bonelli snäll som han är. Och det var i bilen som bägaren rann över för min del. Robin hade nå lakrits grej som vi drack av och den satte spår direkt. Så ja, jag spelade inte i samma liga som dom andra, men in kom jag. Men sedan kom jag inte så mycket längre än att jag hann gå på toaletten och sedan var det kört, vakterna stog utanför och väntade på mig och tog mig direkt. Vad ska man göra? Det går bara att skratta åt det. Att dom ens släppte in mig är lite konstigt eftersom dom följde efter och tog mig direkt sen. Hmm jaja. Finns inget att göra åt det.
Ingen mobil, inga pengar och ingen garderobs grej så där stog jag i regnet och väntade. Haha. Men som tur var så kom Petter och Robin S efter hmm kanske en timme eller så? Jag har ingen aning eftersom jag inte hade någon klocka. Fick låna Petters jacka och mössa, han tog min studentmössa som utbyte. Haha. Och dom var påväg in men så kom Robin och Bonelli ut och sa att det var as tråkigt där inne och att dom skulle åka hem, så då åkte jag med.
Men så går det när man dricker i nästan 14 timmar i sträck kom jag på. Men som min kära mor sa, "du var ju inte så full här hemma direkt" Nepp men som sagt i bilen så var det bara hejhopp.
Men trots allt detta så tycker jag att det var en lyckad kväll. Någon gång måste vara den första att bli utslängd på också, så jag blev det nu på studenten och det gråter jag inte blod över. Tur att den inte var speciellt rolig skivan. Haha. Den var tydligen som igår. Då det var samma ställe. Grattis Sarah till studenten! Hoppas du blev nöjd med kvällen till slut! =)
Kul att träffa twinnie och Danne också efter så sjukt lång tid.

Kommentarer
Postat av: Melika och Elin

Hej hej
Fin sida du har.
Men anledningen för att jag skriver till dig står på min sida och skulle va tacksam om du kunde kolla in den... för att detta behöver inte handla om dig utan du kanske känner någon som behöver detta. kolla in sidan så ser du va jag menar. hoppas du inte tar illa upp..
Kramar // Melika och Elin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback