tågluffen avklarad.

Då har man gjort hela den resan helt klar. Bästa avslutningen, kunde inte blivit bättre, sov en natt med uber god middag på Rica Talk hotel.
Allt var tipp topp och det kändes jätte konstigt att bo där när man faktiskt jobbat där i ett år ungefär. Kul var det! Har skrivit allt i min
resdagbok, och självklart finns det bilder från hela resan. Vi tog sammanlagt 260 bilder men laddade inte upp alla.
Det har varit roligt att genomföra det faktiskt, fast man var bra trött måste jag ju säga. Men nu har vi gjort det.
Jag blir helt ensam och övergiven nu i helgen också, brudarna drar till Åhus och ska lira beachhandboll tidigt imorgonbitti. Jag kunde inte åka med eftersom jag åker till Ayia napa, 4 dagar gott folk!! Så jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med hela helgen, självklart packa och tvätta men det behöver jag inte 4 dagar till, tror jag iallafall...
Ska väl börja lite smått snart att packa, måste städa imorgon så jag har det gjort. Fetto Robin ville att jag skulle komma till Jakobsberg imorgon, men jag vet inte hur sugen jag är på en sådan tripp till några jag inte känner. Hmm får se hur det blir, måste ju ha min keps!!
Annars har jag några ut tänkta som jag ska terra, haha. Stackars dom. Tomt utan att ha någon hemma i helgen och speciellt nu så här innan jag åker. Kommer inte se tjejerna på två veckor!
I och för sig kommer jag och Akhila ses i Ayia napa, eller är det tänkt iallafall. Haha. Men klart vi måste!
Jag börjar bli riktigt nervös nu faktiskt, måste inhandla tvättmedel, solskyddsfaktor, andra krämer, jaa you name it alltså!
Kommer bli gaaalet roligt! Fick veta att min kompis Hedieh just kom från Ayia napa och hon bott på det hotellet vi ska bo på, så jag tog tag i lite information. Yeah!
Tackar även Sarah återigen för hjälpen med luggen, nu ser jag ju faktiskt omgivningen! Haha. Bra eller dåligt föresten?
Har varit duktig idag också, gymmade med tjejorna, gick bra men usch kommer inte träna något alls nu under närmaste tiden, kommer känna mig något fet när jag kommer hem. Får dansa bort allt! Eller hur?
Äsch, bäst man sysselsätter sig annars får jag väl krupp snart.

image263

Melpo Antia, here we come!

a perfect mess...

Kommentarer
Postat av: Jennie

jag tror att mitt största problem inför resan är; VAD FAN SKA JA HA PÅ MIG FÖR KLÄDER NER?!?!:p haha

2007-07-20 @ 10:13:35
Postat av: Angelique

vi måste verkligen diskutera det innan måndag, annars har jag galen panik :D haha!

2007-07-20 @ 12:32:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback