Längtan.

Jag längtar så sjuukt mycket till, jaa två saker faktiskt. Eller vänta nu, tre menar jag =) Först och främst Sälen med C, jösses vilken resa och en månad dessutom. Har aldrig varit borta så länge så ska bli otroligt spännande och se hur detta går för sig =) Vi kommer ha jätte skoj, avfärd 5 mars från stockholm och hem igen 1 april. Kuligt värre!
Nummer två då, att få ta bort tandställningen, guu va jag inte orkar med den längre. Suck! Inte nog med att det är fult det gör ont också, förstå lycka i min själ när den är borta! Kommer bli tjock som en gris tror jag med tanke på hur mycket jag tappat nu under den här tiden jag haft den. Haha! Så det längtar jag till, kommer nog dock inte få bli av med den en på en bra stund =( Håller tummarna för att den är väck när jag tar studenten 31 maj, men så roligt lär det nog inte bli dock!
En tredje grej dåra, Agia Napa!! Jag kan inte tro att resan är bokad, shit! Fan va kul och bra vi kommer ha det =) Oj oj oj, längtar så mycket att jag har ont i magen hihii!
Hit ska vi åka btw. Så kan ni tjuvkika lite =) Det gör jag!
Juste rackarns kom på en till sak, hihi. Pratade med J för en halvtimme sedan och fick veta att budgivningen på lägenheten börjar imorgon. Två bud är redan lagda han och en till. Håller verkligen tummarna för att han får köpa den. =)
Jag är nog inte riktigt med i huvudet idag tror jag, fick en så himla perfekt present av A, S och G, tuuuusen tack verkligen! Hade till och med glömt att jag önskade mig det här, men tur att ni har huvudena på skaft ;)
Nu är ni lite spända på vad jag fick va? Jag fick en shaker att blanda drinkar i med små cocktailpinnar med, röda såklart! Och en drink bok som heter "Drinkar, den kompletta drinkhandboken" =) Jag är så glad att jag har så fina vänner faktiskt! =) Tackar i massor!

I can´t help it...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback