Då var det bara 4 dagar kvar.

Jag spelade match ikväll/igår trots feber. Osmart jag vet, men lite treo så gick det bra! Vi vann med 20-11 om jag minns rätt. Skönt att äntligen få röra på sig man känner sig så fet om man inte gör det, har velat gå ut och springa dom här dagarna jag legat hemma men det går ju inte. Så nu äntligen, känner mig piggare faktiskt =)

Alltså jag är sååå trött på att ha tandställning nu, jag skäms över den verkligen. Det kommer dagar jag inte ens tänker på den, ingen annan heller för den delen och vissa dagar som den verkligen gör sig påmind. usch usch usch, vill inget annat än att ta bort den!! Känner mig så liten med tandställning, ingen tror på mig när jag säger att jag är 18 snart 19 för att jag har tandställning. Jag vet det kommer vara perfekt sen när jag tagit bort den och då är det värt all väntan och allt man lidit. Men nu, nu känns det förjävligt. Jag känner mig så ful, verkligen. Det spelar ingen roll vad folk säger att man inte märker den eller att jag passar i det, nej ingenting, jag känner mig ändå ful. Extremt ful, pricken över i:et hade ju varit om jag hade haft världens största och fulaste glasögon (inget ont menat mot dom som har) jag har faktiskt haft glasögon och önskade att jag hade passat i det men det gjorde jag inte. Skulle vilja passa i sådana där fina som är rätt tjocka och svarta, typiska kontorsglasögon hur snyggt som helst på alla utom mig. Haha faktiskt!
Men tandställningen är verkligen värst och ivägen för mycket. Jag ler aldrig på kort, eller försöker undvika iallafall. Kan jag åtminstone få ha tagit bort den innan studenten? Vilken lycka i sådana fall. Då ska jag le på varje kort som jag är med på! Men dom har sagt två år och den 20 mars har det tyvärr bara gått ett så jag får allt vänta...

Nää nu ska jag sova och hoppas på att J ringer snart. Jag vill att det löser sig, allt mellan oss. Snälla jag gör vad som helst.

Du ser jag förmår mig inte ens att hjälpa någon annan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback