10 dagar kvar.

Det närmar sig med stormsteg till min födelsedag den 17de januari. Inte direkt för att man längtar till det som man gjorde när man var liten för då var det stort. Plus att nu fyller man 19 och det är ett typiskt mellanår helt onödigt men samtidigt sista året som tonåring om man nu ska nämna något.
Som alla kanske märker är min blogg helt blank när man går in på den, jag har faktiskt ingen aning om vad som har hänt och allt finns kvar när jag loggar in så jag vet inte riktigt vad jag ska göra men har skrivit till nån sån där grej som man kan få hjälp med och hoppas självklart att få svar så snart som möjligt.
Sista dagen på jullovet också, det har gått sjuuukt snabbt och jag vill mer än gärna ha en veckas ledigt till känner att jag behöver det, trots allt. Men det har varit mitt värsta jullov någonsin och jag har knappt vilat som man egentligen bör ha gjort in för sista halvåret i skolan. Jag kan inte förstå att det bara är ett halvår kvar.. Vad har jag gjort av det andra halvåret egentligen? Det vet jag inte riktigt själv faktiskt... =/ Men jag måste verkligen ta tag i såå mycket saker nu sista slutspurten det här går inte annars.. Längtar tills studenten verkligen! Ska bli hur roligt som helst. Så pratas det otroligt mycket om utlandsresor i sommar och i vinter hoppas det blir något av nån iallafall älskar att vara utomlands! =)
Om man kanske ska gå och spela lite playstation 2, jag köpte det igår det rosa! Hur coolt som helst och J köpte ett bilspel till mig, hihi så nu är min eftermiddag räddad! =)

Det är tuffa tider...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vill ju se en bild på det rosa spelet! haha.

2007-01-08 @ 20:18:13
Postat av: Angelique

Jaa jag ska lägga upp tänkte jag, har tagit kort och allt, MEN du vet min kamera den är typ stendöd men jag försöker ladda mina batterier nu :D haha!

2007-01-08 @ 21:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback