Tisdag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Nog första gången som jag känner att jag har skrivtorka. Kommer nog skriva ett jätte långt inlägg iallafall bara för det =)
Jag är fortfarande sjuk, fast inte mycket hostar och är snorig så jag stannar hemma från praktiken imorgon och blir ledig från den på torsdag av direktiv av min handledare (hon skulle också vara ledig) så jag har bara fredag denna vecka =) Ska bli skönt att förhoppningsvis bli lite mer frisk. Har inte gått så bra hittills tyvärr.. Hoppas jag inte får en släng av mammas magsjuka hon åkte på, som hon klarat sig från nu en dag förvisso. Men tror jag slipper.
Idag var det en vanlig tråkig tisdag, trodde det inte var sant imorse dock när jag vaknade, hade så ont i huvudet att jag bara ville svimma eller något. Men tog mig upp iallafall, var borta från handbollen förra veckan och nästa vecka är sista innan Sälen så bäst att gå. Det gick ju bra resten av dagen sen så det var ju bra. Sen känner man sig alltid sämre på morgonen och kvällen så det är ju inte så konstigt.
Bokade tågbiljetterna till mig och C idag också, Sääälen here we come!!! =D Det är bara 20 små söta dagar kvar.. Jösses måste skriva packningslista alltså... Men kul som sjutton ska det bli =)

Changing my world to something gorgeous...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback