Tid över.

Bloggar visst som en galning idag märker jag. I brist på annat.
Ska bli såå skönt att sova imorgon. Att inte känna någon press på något som ska göras. Men ändå så känns det som att jag har en press på att något måste göras men kan inte komma på något så det är nog inte så..
Har fått en jätte bra låt av en kompis till mig, det är ett band från Jakobsberg som inte släppt någon skiva än. Den låten jag fastnade för är tillängnad sångarens bror som dog för ca ett år sedan. Den är så himla fin, lyssnar om och om igen. Börjar nästan kunna den. Länge sedan jag fastnade så fort för en låt.
Jag vet inte vad det är med mig idag faktiskt. Har en jätte konstig känsla i kroppen, har varit down hela dagen typ. Inget som synts men det har känts i hela själen. Allt känns fel och jag vill bara lägga mig och deppa ihop. Varför? Jag har ingen aning. Eller joo.. Kanske. Kan man inte bara stänga av allt för ett tag. Alla känslor som snurrar runt, alla tankar, allt som måste göras, alla krav, all press..
Vet inte men allt känns tomt, jätte tomt. Det känns som att jag går runt i min glaskula (S vet vad jag menar) och bara tittar på. Men ändå gör jag inget  vettigt så varför kollar jag ens? Jag vill göra något för att visa att jag faktiskt finns och att jag kan göra saker. Men vad?
Det är så mycket jag vill. "Jaa men hallå gå och gör det då!" För så svårt är det väl ändå inte? Joo tydligen är det de..
Vet inte riktigt vad som har hänt. Everything is just up and down.. Why me? Ja, det kan man också fråga sig. Men det finns ALLTID dom som har det värre, så varför klagar jag!?

Hold on, hold on...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback