Myskväll.

Hela kvällen har varit sådan, en riktig myslördag. Först kommer sarah hit vid halv fem och börjar slinga håret på mig och medans det sitter i klipper hon min bror, mycket bra blev det. Och sen när vi var klara med slingandet så klippte hon mig också! Hon är allt snäll den där Sarah =) Jag blev som vanligt lika nöjd över resultatet, tusen tack!
När vi var klara med det runt sju tiden så skulle hon hem och äta en bit mat och vi skulle äta här hemma också, du kunde fått äta med oss men du ville icke. Haha! =) Mamma är iväg med jobbet på goldenhits så det blev middag för tre bara, och som vanligt jag som bestämmer maten och det blev såklart tacos. Inte ovanligt för denna familj. Bara jag som inte ledsnat på det än tror jag. Hehe. Mysigt med middag tillsammans ändå synd att mamma inte var med. Och efter en trevlig middag så var det till att ha en myskväll framför tvn med pappa. Melodifestivalen och sedan långfilmen Min stora kärlek som gick på fyran, glass och coca cola, kan inte bli bättre. Eller joo.. Godis också. Haha jag vet, jag har tur som tränar så mycket som jag gör med tanke på mitt intag av olika saker, mest onyttiga dock. Måste bli ändring.
Men poängen jag vill komma till är att jag inte haft sådan här kvalitetstid med min far på jätte länge och det var jätte skönt och kul, och det som var ännu mer kul var att min lillebror kom ner i slutet på melodifestivalen var och sedan satt med oss fram tills nu. När hade vi det så sist? Oj det är mååånga år sedan. Tråkigt. Men kul att vi kunde ha det så ikväll tycker jag =) Jag behövde det kan man säga..

Så imorgon bär det av mot Norrköping, eller peking som det också kallas, eller hur Jessica? =) Kommer nog bli roligt, är ju faktiskt uttagen för att få spela och vi vann förra med massor så hoppas att det går lika bra imorgon. Känner mig väl lite halvkrasslig fortfarande men har nog ingen feber nu iallafall så det bör gå bra =) Måste tyvärr läsa på ett läxförhör på bussen också som jag har på måndag, men det tar ju inte hela resan =)

I wish I was...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback