Mitt mål här i livet.

Jag har två mål i livet som jag ska göra innan jag dör. Det första är att besöka Las Vegas. Helst inte själv för det skulle nog vara tråkigt, fast ändå om jag åker själv kanske jag hittar någon där som jag kan gifta mig med i elvis-kyrkan som alla kändisar =P Men och det andra är att jobba på någon bra klädbutik som Best of Brants eller så. Men sen vet man ju inte om det blir så med dom här sakerna eller inte...
Blev uttagen till matchen på söndag också, borta mot Norrköping. Ska bli roligt faktiskt åka iväg långt med stor buss för en match, känns proffsigare så =) Dock när jag åkte så senast blev jag borta från handbollen ett år.. Så vi får se hur det här slutar. I will do my best.
Läste just också i aftonbladet.se att Anna Nicole Smith är död. Jösses alltså. Stackars barn och stackars henne. Hon blev inte ens 40 år. Man måste ta vara på livet.
Usch är helt slut idag igen, eller ikväll kanske jag ska säga för det är inte direkt dag. Men men, har ont i hela bröstkorgen för min förbannade hosta. Hoppas det inte blev värre efter dagens träning för då kanske jag inte kan spela på söndag. Men jag lär ju åka iallafall och proppa i mig alvedon så är det bara att köra =)
Ska nog bli klippt på lördag också av min kära vän Sarah =) Hon är allt bra den där tjejen! Så kanske över till Stajn på kvällen. Man måste sysselsätta sig nu när man är ensam. Ensam är jag ju inte heller har ju alltid mina vänner men jaa ni fattar.

Nää nu somnar jag snart på tangentbordet bäst man gör något åt saken. Vilken dag det kommer bli imorgon. Shit.

You will always be in my heart...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback