Heron City.

Haha jaa överskriften av detta inlägg säger det mesta. Iallafall för vissa av oss typ, Akhila, Jessica, Sarah, Gabriella, Sofie och mig. Haha. Jösses vilken kväll säger jag bara! Börjar lugnt och mysigt med en vanlig träning, nästan vanlig iallafall. Och efter träningen hade vi bestämt att vi skulle på bio, mysigt värre säger jag bara =) Såg fram emot det kan man säga, var så himla länge sedan jag var på bio. Men så när vi alla var klara så bar det av, jag, A, S och G åkte i förväg för att J skulle hem en sväng först så hon tog S med sig. Väl där så var självklart alla hungriga det bara skrek "Donken" om dom, sagt och gjort så går vi dit. Tur för alla att jag träffade Nor som jobbar där och bjöd oss på allt. Tackar så mycket! Det är alltid en fördel att ha kontakter =) Jag tog en glass med chokladtopping eftersom jag inte diggar McDonald´s direkt. Gratis är gott. Så gick vi upp och köpte biljetter till filmen Tenacious D och godis såklart. Det var nog bland dom konstigaste film jag har sett, haha hel märklig. Men då vet man det liksom.
När vi ska åka hem så går alla till bilarna och när vi väl är framme vid A´s bil så ringer J & Co. "Hej hurru har du typ en bogseringslina? Min bil startar inte.." JIPPIE! Haha. Då var klockan runt halv 11 om jag inte missminner mig. Vi åker in till parkeringshuset och kikar vad vi kan göra, ingen bogseringslina och heller inga startkablar, fan då. Vi stog där mest som söta fån och glodde ut i tomma intet för att komma på något. Vi kunde ju inte ringa vem som helst heller med tanke på tiden på dygnet och en vanlig måndag. Great!
Då kommer en från handbollen ut och vi ber om lite hjälp. Han säger att vi kanske kan knuffa igång den, sagt och gjort så springer jag, A och han och puttar på J´s bil i hela parkeringshuset på heron. Jag dock i klackar. Det måste sett jävligt roligt ut! Vi kunde inte låta bli att skratta faktiskt.
Det gick inte heller. Så klockan började närma sig 12 och vi var tvunga att ta oss ur parkeringshuset eftersom S hade hört att dom stänger portarna då, så vi knuffar ut bilen och ställer den lagom olämpligt men vad ska man göra.
Då har S ringt sin snälla far som var påväg med startkablar. Vi står och håller oss varma medans det snöade hej vilt. Många bilar åkte ut ur parkeringshuset och kollade konstigt på oss, så till slut orkade vi inte så vi skrev i snön på J´s baklucka "Glo inte! Ur funktion" Några stannade och kollade om vi inte behövde hjälp, tack men nej tack det är lugnt sa vi då.
Efter ett tag och frusna fötter kom S pappa och bror med startkablar, och tjoff så var J´s bil ÄNTLIGEN igång hon sätter sig fort för att hinna till tumba innan den dör. Allt gick bra på hemvägen hon ställde bilen på verkstan för den skulle ändå lämnas på morgonen och förmodligen skulle den inte starta då så det var bäst så. När jag klev innanför dörren här hemma var kl 00.50. Jippie! Trodde aldrig jag skulle tina upp.

Tog självklart lite bilder också, min mobilkamera är kass så klaga inte på bilderna =)
Kul kväll med lite krydda i måste jag säga!!

109823-49

J´s underbart fina bil när vi knuffat ut den ur parkeringshuset.


109823-48

Allihopa, som ni ser är det lagom varmt. =)


109823-47

S´s snälla pappa med startkablar, tusen tack Anders!


109823-46

Här hade vi ledsnat på att alla tittade undrande på oss. =)


Tack för en hmm jaa minst sagt rolig kväll trots att den var lite smått kall! =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback