Great, mitt nya ord.

Blää. Vilken skit dag må jag säga. Praktik hela dagen är helt slut nu, började 8 med att det är cool lugnt och sen får i uppdrag att göra minibarerna med Nathalie, men inte bara det utan också byta ut allt som hade utgånget datum, vem fan är så dum att inte kollar sånt?! Det var liksom godis som gick ut i september. Pinsamt. Well well. Efter spring i alla rum och våningar så var vi äntligen klara. Kom hem 17.30. Suck. Kasta i sig mat. Var inte ens sugen. Jag vill bara lägga mig i min säng och sova. Har mega super duper ont i magen av min förbannade mensvärk, varför har man sånt för?! Gah. Hatar det.
Idag är en typisk "deppar-dag" vet inte varför men det har varit  trassligt och det bara fortsätter. Jag vill bara dra något gammalt över mig! Låt mig! Usch vet att det inte bara är det jag har som inte står rätt till. Men det har inte med saken att göra. Ska försöka åka ner på träningen och göra mitt bästa trots smärtan jag har.
Har bokat teoriprovet också nu för körkort, så får vi se hur det går... Ska göra det efter Sälen iallafall så mycket kan jag säga. =)
Oj oj. Träning om en kvart bäst man kilar.
Vill att vi hörs snart så att du vet det.

Alla tiders...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback