Bowling.

Haha efter mycket om och men från typ alla så skulle vi bowla i Vårby för att sen åka till Heron City och spela på deras spel som dom har i den där hallen (vad det nu heter, arkadspel?) Jaja, iallafall. När vi kommer till Vårby så är det såklart tävling där, haha tur att vi kollade upp det!? Men det är ju inte långt till Heron direkt så vi åkte dit istället och ställde oss i en som dom sa då, 30 min eller lite längre kö, visst as bra för då kan vi spela lite. Jag tror knappast vi väntade en halvtimme snarare en timme, men jag kollade inte på klockan men det kändes som det iallafall. =)
Men när vi väl fick spela så jaa jag är ju verkligen ingen hejare på bowling, hahaha! Dom två första kasten (eller hur man säger) gick ju hyffsat men jaa sen gick det ju bara utför. Men kul var det, och fick inte en spärr förens det sista jag gör, typiskt. Och inte en enda strike. Haha. Då hajar ni nivån? Men jag brukar åtminstone få en strike men inte idag. Till och med hon brevid mig som aldrig hade spelat någonsin fick en strike, blää. Det att jag vet de var för att hon fick instruktioner av sin pojkvän när jag skulle kasta min gång.
Jaja, det var jätte roligt iallafall, och jag tror jag kom näst sist och inte sist. Eller hur var det nu? Det känns som att det inte spelar så stor roll. =)
Efter bowlingen åker vi allihopa hem till Alle, jaa självklart så fastnar grabbarna vid Xbox 360, haha och jag och Cissi sitter och pratar om egentligen ingenting. Fick höra att det var så av Rille iallafall, men jag tycker att det var en bra diskussion. =)
Vi var hos A till typ, oj två eller så haha. Och jag var konstigt nog inte speciellt trött men när jag kom hem dog jag typ i min säng. =) Jag hade hur roligt som helst, kändes som att jag behövde det.
Läste på S´s blogg en intressant sak "Vänskap går ofta över till kärlek men kärlek aldrig i vänskap" Stämmer det tro?


We couldn´t care less...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback