lördag.

Och väldigt kallt, men vart är snön? Det var pytte pytte lite snö på min bil faktiskt, så hoppet finns kvar! Haha. Nåja, så länge det faktiskt är kallt så är det lite mysigare. Iallafall att komma in igen.
Så idag är det lördag och jag kom hem för 30 min sen efter att ha varit i centrum med mamma, och vi shoppa nog upp hela centrum. Hur man nu kan göra det i det centrumet? Nåja, mamma köpte ett par skor, snyggt linne, "lack" leggings (sjukt snygga! trodde jag aldrig...) en hel del ljus bla doftljus och lite schampon och sånt tjafs. Och jag köpte också lite ljus, fick en tröja (tag 3 betala för 2 på b-young) köpte nya underkläder (behööööver!) och tänkte köpa skor på rea men avstog eftersom dom preciiis skulle stänga. Haha. Så det var mysigt att gå och handla med mor min idag faktiskt, vilken tur man har körkort och bil alltså =) Sedan att pappa kommer iprincip ha ihjäl oss är en annan sak. Hihi.
Så nu tänkte jag göra lite space för mina nya ljus i mitt rum.. Hm, hur ska det gå till? Jag får helt enkelt göra ett väldigt gott försök i det, samt städa. Det behövs veeerkligen.
Träffade Cissi igår också, glömde jag skriva om igår när jag bloggade i all hast. Efter jag solat så kom hon från tåget och vi åkte hem till henne och pratade massor, som vi alltid gör. Haha. Det var kul att träffa henne igen, det var ett bra tag sedan trots allt. Hatar när det händer. Men som vanligt roligt att träffas. =)
Ikväll, är då frågan, det är lördag och alla förutsättningar för utgång.. Hmm. Jag är ganska sugen faktiskt, men är det så himla smart. Njaa vet inte. Får se vart allt leder. Victor är hundvakt ikväll igen så annars joinar jag honom så han slipper vara ensam. Cissi ville ha en filmkväll med massa gott men jag är ledsen, jag orkar inte det. Jag är lite trött på att kolla på film och äta godis, gör det så ofta att det nästan har förstört sin charm. Dåligt av mig.
Så jag är rastlös och vill hitta på något ikväll, så vad gör man?
Nu är det väl bäst att skapa lite utrymme på mina hyllor och se vart jag ska lägga allt..

that´s what friends are for...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback