jag kan tydligen.

Imorse när jag gick upp för att få håret fixat så mådde jag som om jag vore bakis. Jag blir sällan bakis när jag varit ute faktiskt. Men imorse så kändes det som om huvudet höll på trilla av och jag mådde illa. Hade huvudvärk redan hela dagen igår och mådde illa på träningen, men obeskrivligt hur det kändes imorse. Hur kan man känna sig bakis när man inte druckit alkohol på ett tag? Märkligt..
Nåja, inte för det blivit mycket bättre nu heller men lite. Har bara huvudvärk och höll på att svimma i Skärholmen när jag var där en kort stund med pappa. Så något skit är det nog. Som vanligt. Hoppas det är över snart iallafall. Ska ju kanske ut imorgon och då kan man inte redan må som dagen efter heller.
Håret då, SUPER nöjd. Verkligen =) Så nu är jag mesta dels mörkhårig faktiskt. Men väldigt nöjd. Kortare blev det också och nu är det inte mycket lockar kvar heller. Säkert kommer det väl upp en bild så småning om på det men orkar inte nu. Men tuuusen tack Havanna, blev jätte bra!
Så nu sitter jag och väntar på middagen, sedan ikväll vet jag inte alls vad som händer. Ska iallafall träffa Victor senare, förmodligen kolla på Sjätte sinnet. Kommer inte ihåg hur den filmen var för det var tusen år sedan jag såg den, men lär väl dö som vanligt. Är inte så himla bra på att se sådana filmer faktiskt. Haha. Liiite harig är jag väl.
Usch nu orkar varken jag eller mitt huvud sitta här, ska nog gå och hugga av mig huvudet och hoppas på ett nytt bättre.

it´s a hard life to live, so live it well...

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hej hej. Du är utmanad! Den finns på min blogg :)
Bye bye


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback