helt slut.

I kropp och själ, faktiskt. Helt stel och jätte trött, och ännu har jag inte ätit middag, minijulafton med laget, tränat och duschat. Och klockan är inte ens 18 och det enda jag vill är att lägga mig i min säng och sova. Usch, hur ska jag orka? Det är en dag imorgon också.
Men det gick bra på jobbet har kommit långt nu i arkiveringen som jag påbörjade efter lunch. Har ju slagit in julklappar nu i en och en halvdag så nu är det slut, det var roligt faktiskt och helt klart annat än jag är van vid. Likaså det här arbetet jag gör nu med pärmar och tejp och grejer, men det är också ganska kul. Skönt att jobba självständigt.
Imorgon är en konstig dag för då slutar dom flesta i huset Arvid Nordqvist vid kl 14 redan så då är det bara att bege sig hemåt. Kommer kännas konstigt att ta pappas bil och åka hem själv, har inte kört hans bil sedan jag tog körkortet och defenetivt inte kört dom vägarna. Haha. Så ska jag hämta pappa från julbordet inne i stan imorgon kväll/natt också. Puh, hur ska det gå? Men kul är det. =) ÄNTLIGEN kan JAG köra runt som jag vill. Hoppas mitt rosa kort dimper ner i brevlådan imorgon också. Fick underkläderna jag beställt från nelly.se idag också, super snygga och satt bra. Så jag är nöjd.
Efter den sena träningen så får jag hoppas att Victor har lust att sova här trots att jag troligen kommer somna direkt och gå upp tidigt, men annars får jag vänta med att träffa honom tills imorgon.
Så nu har jag tända ljus i mitt rum nu när jag faktiskt rensat mina hyllor och får plats med ljus. Fast nu ska jag äta så det fick bara bli en snabb uppdatering här. =)

its nice to be at home...

Kommentarer
Postat av: stina

vem är viktor stumpan ? :)

Postat av: stina

åh, vad mysigt :) du måste skicka ett kort så jag får se vem den lyckliga är! ja, vilken julklapp! Kul gumman, grattis eller vad man säger ^^ =) haha

2007-12-21 @ 08:51:14
URL: http://stinalundstedt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback