första advent.

Inte för att det riktigt känns så, men vi har iallafall börjat julpynta lite och ska äta lite "jul mat" ska bli gott faktiskt. =) Längtar till julen, och allt som hör därtill, för allt är så himla mysigt. Och det känns jätte bra också att jag är klar med julklapparna, eller nästan, har en kvar men vet exakt vad jag ska köpa så man kan säga att jag är klar. Hur bra är inte det så säg? Perfekt i mina ögon.
Igår var en riktigt trevlig dag, blev hämtad av Ack-kvack hos Victor för att åka och kolla på alags matchen i sköndalshallen, piss match say no more. Och efter det hem och äta god god mat och göra sig iordning för en hel trevlig kväll med laget. Pappa var snäll att skjutsa mig, Ack-kvack, Gabban och Havanna för det var ju ett jävla väder ute må jag säga och det kunde man inte gå i utan att förstöra sin outfit.
Väl hemma hos Exon blir det massa prat och dricka innan vi bestämmer oss för lite singstar som inte funkade så bra eftersom Oskar hennes pojkvän snott med sig båda kontrollerna för han och några grabbar skulle ha "Fifa-turnering" jahaaapp. Så vi lirade Guitar hero istället, så himla roligt men svårt!
Och så blev det lite, chip chip lek, galenpanna och charader. Himlarns skoj! Och sedan vidare till tbs några av oss. Första gången jag var där när det var "klubb" liksom. Jag har bara tidigare ätit lunch där för några år sedan, men det var faktiskt kul. Dansade en massa och träffade många jag kände också. Det var kul helt enkelt.
Men oj va trött man var när man äntligen fick lägga sig i sängen och sova. Haha. Jag är inte van vid sådana kvällar helt enkelt, börjar bli gammal tror jag?
En kväll med många känslor kan man väl uttrycka det lite lätt.
Men nu ska jag ner och äta lite "jul mat" och njuta av första advent. Hoppas ni får det trevligt också.
Tack Jessica för dom fina bilderna, hahahaha. Men jag bjuder på det!

i do like this feeling...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback