tung helg.

Ooo ja, utan tvekan, baah. Nu är jag slut i både kropp och själ må jag säga. Haha. Träningslägret är härmed avslutat, skönt och jobbigt har det varit. Skönt att komma igång lite med handbollstänket men jobbigt eftersom det inte är lättast att träna när man är förkyld och hostig samt ej har tränat på två veckor. Ajabaja.
Igår var det två träningspass, lugna som tur var men ändå hade jag träningsvärk idag, såklart. Mest har jag träningsvärk i magen och ryggen och det beror nog på all min hosta, igår trodde jag allt att mina lungor skulle ligga framför mig på backen. Inge vidare skoj alls, men men vad att göra som jag brukar säga? Har kämpat på så gott som det har gått för mig (konstig mening men jag fattar iallafall, haha.)
Idag var det start som igår kl 10 med första träningspasset, man var seeeeg som få, fast inte så trött som jag borde varit.
Det var en mycket trevlig kväll igår faktiskt, kilade över till Enberg med Sarah och träffade även Victor där, och som vanligt när vi är i farten så blir det ju roligt, eller hur? Såg första Saw filmen, jag gillar den INTE sedan blev det ehm? James Bond Casino Royale tror jag och efter det Hostel, eller? Haha, tror det iallafall. Om inte annat så var det filmer. Så det så.
Nära och bra blev det till kära andra hemmet Idrottshuset iallafall, tok skönt faktiskt. Och slutat regna hade det också när vi vandrade ut i söndagsmorgonen, kan inte bli bättre.
Dagen har gått ovanligt fort eller så är det jag som är seg och inte hinner med, vad vet jag? Efter första passet var det lunch i form av en väldigt god pasta sallad, tack Linéa. =)
Och för att hinna smälta maten och det bytte vi om till matchkläder och gav oss iväg mot skogarna och Sorunda för att lira match mot Sorundas p-91, shit va snabba dom var. Haha. Vi hade ju ingen chans att springa ifrån dom kan man säga, duktiga grabbar det där. Vi förlorade väl med tusen-noll eller något. Men det var lärorikt, antar jag.
Ett mål hann man med och göra under dessa 3*20 min vi spelade. Puuh. Haha. Jag har defenetivt gjort bättre matcher. Måste ta och blir frisk nu så man inte har så förbannat dåligt flås!
Tungt jobbigt och jävligt har helgen varit, men också ljuspunkter i den trots allt. =)
Fick också en förfrågan av Deborah om jag hade lust att gå modevisning för henne och hennes egendesignade kläder i kungsan i veckan, och jag tyckte det lät hur roligt som helst så självklart ställer man upp. =) Tack för förfrågan!

Fick nu mer bilder från ayia napa! Jippie! Ska lägga upp dom soon! =)

find a reason, leave it all behind...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback