fashionshow.

Japp idag var det modevisningen dåra, på ung 08 festivalen i Kungsträdgården i Stockholm. Som jag läste är europas största ungdoms festival.
Nåja, nervös som få när man är påväg in med Camilla och Paulina. Glider förbi 7 eleven, som inte hade någonting! Haha, allt var slut. Men det löste sig.
Lite sena blev vi till "samlingen" men det var lugnt, vi fick ändå vänta in två andra som var lite sena plus att vi inte kom in i logen förens vid kl 13. Så efter lite väntan var vi inne. Föberedelserna började direkt, frisyrer, kläder och smink i fullt ös på oss 9 st som skulle knalla för Deborah.
Vi visste att det kunde bli tajt men allt löste sig och vi övade hur vi skulle gå där uppe på scen. Vi kom överens väldigt fort och Deborah verkade nöjd med hur vi alla skulle gå.
Det bjöds även på godis backstage, det upptäckte jag och Paulina ganska fort. Haha. Hur gott som helst.
Efter ett par gångers övning på gång och poser var det våran tur. Vi skulle vara först ut. Shit. Jag gick med en tjej som heter Jessie och vi var allra först ut av oss i skaran. Lagom nervöst att möta den publiken, jubel och allt möjligt, måtte jag kommit ihåg allt. Haha. Men jag tror det satt perfekt.
Fick höra efter att det var snyggt iallafall. Jag tittade knappt ut i publiken ifall att jag skulle tappa koncentrationen och göra misstag. Haha. Allt gick jätte bra och vilken kick det blir att komma tillbaks backstage efter en sådan där grej. Låter larvigt men det är det, en speciell känsla. Jag älskar det!
Vi skulle även ut igen efter att dom andra designernas modeller gått klart, då fick jag bli försten ut och ställa mig för en sista visning och tacka Deborah. Succé Deborah, du ska ha stort tack! Verkligen hur grymma kläder som helst, och inte nog med det, frisyrerna och sminket, bra påhitt! =)
Det här var huuuur roligt som helst och jag hoppas få lite fler bilder än dom jag lyckades ta med min mobil. Jag lägger upp mina så länge så får ni se de andra sen.
Kul att Fetto Robin och Cissi kom dit med vän och kollade också. Haha jag ramlade iallafall inte!
Det kunde inte blivit bättre! =) Myyyys!

         

1.) Snygg Paulina, by Camilla. 2.) Förberedelser team Debb. 3.) Förberedelser team Debb. 4.) Förberedelser team Debb. 5.) Jag med frisyren och sminket, man ser tyvärr inte kläderna här.


you´re a falling star...

Kommentarer
Postat av: Alexandra

hehe...Modeshowen jag skulle ha sminkat för :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback