blåbär.

Är bland det bästa jag vet. Mums! Mor min brukar säga ibland att hela jag är ett blåbär eller kommer snart se ut som ett, det må hända men rackarns va gott det är! =) Fick just blåbär och glass av far min, han är bra go ibland han! Men märkväl bara ibland.
Dagen har varit konstig av alla dess slag. Upp och jobba, sovmorgon yes! Men mitt tåg var självklart inställt så jag kom ca 30 min försent, moget. Efter ett tag så sätter vi igång med arbetet och det var hel skumt, maskinen ville inte som vi ville så det gick lite i vågor och man fick göra om typ hälften, suck men nästan 3 timmar senare hade vi gjort lite mer än en pall burkar med kaffe, som säkert annars skulle ta 1 timme. Klar där var det bara att byta avdelning och sätta igång med påspacket som skulle göras, efter hälften bestämmer sig gubbarna för att det ska vara rast, jahapp. Tur hade jag sedan att far min kom från begravningen och vi skulle hem. Skönt.

image402
detta pysslar jag med till och från, jag är allround spelaren där.

Begravningen min far var på var min gammelfarmors, vila i frid. Det hade varit jätte fint iallafall. =)
I bilen påvägen hem tokdog jag, trodde mitt huvud skulle ta kol på mig och det var inte alls mycket bättre när jag vaknade till när vi skulle handla. Gah! Är det inte det ena så är det de tredje såklart.
Hinner inte mer än hem och kasta i mig salladen jag köpt och sedan åka till träningen, som idag bestog av träningsmatch mot p-91 i klubben.
Jag och mitt otroligt braiga huvud var inte med i matchen för fem öre så spelade inte sista av dom tusen halvlekar vi hade. Det var mest irriterat från våran sida tycker jag, alla är halvkrassliga och skadade känns det som, ingen bra uppstart inför premiären. Jag tycker aldrig att jag är bra, alltid är det något, sjukt irriterande.
Får allt rycka upp mig till lördag då vi kör igen, 2 timmar handboll sådär på morgonkvisten. *GÄSP* Men det funkar väl det med.

Jag vet inte vad det är alls, jag har en sjuk down period som jag inte alls som förut kan sätta fingret på. Vill att det ska ordna upp sig på alla sätt och vis, men hur? Jag vet ju inte ens vad det är så hur ska jag då kunna hjälpa mig? Tycker att det mesta runt omkring mig är en enda stor gröt och blir bara ännu mer rörig ju fler dagar som går. Jag ser nog ut som ett levande frågetecken tror jag. Känns som det iallafall. Det är ungefär tusen tankar som snurrar ihop med tusen till och det går inte ihop sig alls.
Jag har nog börjat komma på lite av vad det beror på men är inte alls säker. Jaja nää nu orkar jag inte bubbla mer. Imorgon är det shopping i stan med Akhila! Inget gör en på bättre humör än shopping! =)

ett eko av ett bättre liv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback