To the left.

Haha jag är ju rolig egentligen. Sov ju hos S inatt hmm imorse menar jag väl då. Vi somnade väl runt 5 snåret imorse och jag vaknar kl 8 igen och inser att jag sovit tre timmar och ville gärna sova lite till. Vaknar sedan vid 9 igen, då är S redan vaken och pigg. Vi glor lite på tv och slumrar väl ett tag till iallafall ingen aning om hur länge, men skönt var det. Riktigt bekväma soffor må jag säga. =) Haha. Sedan vet jag inte alls vad vi gjorde av tiden mer än att åt lite frukost och snackade skit men helt plötsligt var kl kanske runt 13.30 eller något och S skulle iväg till sin mormor och jag promenera hemåt.
När jag väl kom hem var jag galet hyper, har varit det hela dagen jag vet inte hur jag orkar eller lyckas med den lilla sömnen, antagligen övertrött eller något liknande. Kommer säkert bara för det vara helt död imorgon. Eller totalt tvärtom för att jag inte har något som helst planerat. Suck. Jag hatar att inte ha något att göra, det är så ojag. Jag går upp i atomer om jag inte får något att göra och idag har jag verkligen gjort nada. Blä!
Kul att man inser idag också att man har -2,96 kr på kontot. HMM hur går det till om jag får fråga? Innan när jag kollade efter jag varit och shoppat hade jag ändå 77,06kr eller liknande och sedan dess inte rört kortet eftersom jag vet läget och så tänkte jag på kul idag kolla om det var så att jag kollat rätt. Så får jag syn på det där! Förstå paff man blir av den synen! Och jag ser ju att kontoutdragen är desamma som tidigare när jag hade 77 kr.. Det är ett mysterium helt enkelt. Men GAH! Blir så sur, vart har mina kära få små kronor tagit vägen? Jaja inget jag kan göra något åt iallafall..
Men blää verkligen, jag vill hitta på något. Fast jag börjar känna i ögonen att jag är lite trött men jag kan inte bara inte ha gjort någonting en lördagkväll OCH lov. Suck. Jag är pinsam. Galet pinsam.
What to do?
Har ordnat upp en del saker som var oklara för mig tidigare. Det känns toppen. I feel the same way. Så nu får jag hoppas att det flyter på som aldrig förr och studentenskivorna avlöser varandra! Lov från handbollen i två veckor också, kan det bli bättre? Nää jag tror inte det. =) Nöjd nöjd nöjd. Eller? Är jag det? Joo för det är jag jävligt nöjd, utan tvekan. Men aa äsch sak samma. Jag bara snackar massa strunt i brist på annat.

Where is my mind...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback