Snart helg.

Skönt med fredag. Länge sedan man längtade till fredag känner jag nu. Uppe i Sälen var det aldrig några problem, söndagar var som lördagar och alla andra dagar kunde vara fredag när som helst, det spelade liksom ingen roll riktigt. =) Livet där var underbart verkligen! Saknar det nå sjukt mycket måste jag säga. Pratade med F igår som också var upp och praktiserade och han funderade på att åka upp till helgen. Hmm, ska man med kanske? Dessvärre jag har inga pengar, som vanligt. Så det kan bli svårt. Måste spara varje liten krona till kommande studentskivor. Ett par stycken blir det ju. =) Typ nästa onsdag bland annat. Då ska jag hem till S innan och käka gott och ska även sova där efter partajandet. Mys mys. =)
Jag sitter på praktiken och gör ingenting, helt ensam här uppe är jag också min handledare Martina är iväg och hmm jaa vet inte riktigt vad hon gör, springer? Så jag får sitta här och vara trevlig mot gästerna som kommer. Dock kommer det inte komma någon just än på ett tag men ifall att. Det är verkligen dötrist att inte ha något att göra. Kommer vara så här hela dagen också, det känns ju lagom skoj! Eller inte. Känner på mig att jag inte kommer få gå förens vid 15.30 som igår. Buhuu. Sitta och göra inget en hel dag och ändå gå då. Inte helt okej. Och som jag nämde igår så kom Martina även idag sent. 8.25 dök hon upp. Jag missade min gissning med hela 15 min. Fan. Well well. Jag var i tid iallafall. =)
Nå, what to do. Inget planerat för helgen = inget att egentligen längta efter. Sant. Ska i och för sig övningsköra idag, blev inte av igår med tanke på hur jag mådde. Mår dock inte toppen idag heller, men lite bättre än igår må jag säga. Alltid något. =) Lite treo och dyl. så ska det nog ordna upp sig. Eller en tallrik brännvin, som min kära mor skulle säga.
Hoppas på att få fira min lillebror i helgen kanske, vore mys att gå ut och äta med la familia. (stavning?)
Det är dom små söta och bra stunderna man ska försöka minnas när det går tungt. Ooo ja, jag försöker. Man blir faktiskt mycket gladare och piggare av att tänka på det, om man nu kan tänka så långt vid sådana tillfällen. Ibland är jag duktig på det och ibland mindre duktig. Som med allt annat.
Nu får man ju hoppas på fint väder iallafall, inatt snöade det stoora flingor, deprimerande. Och även när jag klev av tåget i Älvsjö snöade det lite grann. Men som tur är ligger det inte vitt på marken det har regnat bort. Skönt. =) Jag vill ha sol sol sol och värme, tack!!

Walking in sunshine...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback