Påskkärringarnas dag.

Än så länge har jag haft tur att slippa dom. Men förr eller senare kommer dom och plingar på dörren. Suck. Tänk att man gick så när man var liten, helt sjukt. Blir bara irriterad på dom nu. Haha. Jag får försöka att hålla mig borta hela dagen och låta lillebror sköta dom, eller strunta i att öppna. Vi har tyvärr inget godis att bjuda på iallafall. Vi brukar ha det men inte idag, varför vet jag inte faktiskt.
Igår var sista träningen innan uppehållet som är på två veckor, eller vi har möte på tisdag om allt. Känns märkligt att ha tränat en vecka och ska ha uppehåll igen jag som redan har varit borta en månad från den. Men det är ganska skönt att få vara ledig på riktigt här hemma från allt. =) Lär nog behövas nu när studenten står för dörren och allt.
Vi har våran studentskiva nästa vecka torsdag. Jag hade fått för mig onsdag av någon lustig anledning. Men S satte mig på rätt spår, tackar! =)
Nå vad händer under mitt otroligt händelserika lov, jaa, ingenting tror jag. Trist men sant. På måndag ska jag gå på fotboll iallafall, första gången på säkert två tre år. AIK-Kalmar lirar. Ska bli roligt, alltid kul att kika på fotboll med tanke på hela stämningen och allt. Då spelar det egentligen ingen roll vad det är för lag bara stämningen är bra. =)

Jag hatar förhoppningar, man ska passa sig för dom. Inte bara förhoppningar utan bara att man tänkt sig något som inte riktigt blev som det skulle, det blir så fel då. Allt blir liksom så down om man går och hoppas och förväntar sig något som bara, nähäpp och rinner ut i sanden. Därför har jag börjat akta mig väldigt mycket för sådant och ta lite allt som det kommer. Lev livet nu, vänta inte på att något ska hända eller bara dyka upp runt hörnet som en gubbe i lådan, man måste kämpa lite också. Eller strunta i det. Gör det som magen säger, magkänslan är den som kan ge bäst vad du ska göra.

Jag tänker alltid på dig i april...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback