Jag tror jag blir galen!

Hata hata hata allt som har med skolan nu alltså. Suck. Och speciellt hotell!! Gaaah. Min lärare är totalt störd i huvudet. Han bara ger ut två tusen uppgifter som ska göras klart på 2 veckor. TACK. Kommer inte orka ta studenten faktiskt. Blä. Gillar inte det här och lär nog utan tvekan ha fått mitt första IG på hotell. Hurra!! Eller inte. Fan. Låt mig vaaa. =( Jag blir så förbannad att jag tror jag går upp i atomer.
R, sådana här saker får mig arg, du frågade ju det i lördags och nu har du fått svar på frågan. Nu är jag arg på riktigt.
Så här gör man bara inte. Det är tortyr och helt omöjligt att klara uppgifterna när man inte har all tid i världen. Vi har faktiskt ett liv utanför skolan. Eller nej förlåt tydligen inte. Och självklart klarar vi av alla uppgifterna på hmm jaa nu endast 40 min, och egentligen är alla dessa arbeten för ca 5-10 lektioner som är ungefär 2 timmar långa. Greatans! Men det fixar vi, absolut, man ska aldrig säga att något är omöjligt. För igår satt jag ju bara uppe till ungefär halv 1 på natten för att överhuvudtaget ta mig igenom papprena vi hade prov på idag, med start kl 19, och ett IG blir det nog iallafall. Jätte bra, jätte bra. Så varför inte sitta uppe alla dessa nätter som jag är ledig och plugga kommunikation och marknadsföring? Det har jag alltid önskat och velat. Yes.
Jag tror faktiskt att jag ger upp hoppet om det här.

Nu blev det ett otroligt negativt inlägg men jag var bara tvungen för jag är så sjuuukt arg på att han (min lärare) absolut inte kan planera, och han som skäller på oss med projektarbetet bland annat att kunna planera. Joo men tjena mittbena!

Bäst jag sätter igång med det underbara arbetet jag kommer klara av. =)

Kommentarer
Postat av: Taggen

HAHAHA fan av skönt att ni oxå får LIDA!! Ramell är allt för bra!! hihi ne men jag vet hur du känner dig!!:P

2007-04-24 @ 14:00:26
Postat av: vingklipptpingvin

Naw, stackars Ange då. Kan du inte ta ett foto på när du är riktigt arg, utan att garva, och ladda upp här då? HAHAHA :P

Postat av: Angelique

Taggen: Jaaa fan alltså, jag blir heelt jävla galen på gubben! hahah :D tur att man får lite sympati :) känns genast bättre!

Robin: Faktiskt så är det synd om mig. Hahaha nej det klarar jag inte alltså :P om någon hade tagit utan att jag var med på det så hade det gått :P

2007-04-24 @ 15:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback