Fystester, välkommen tillbaka.

Eftersom jag inte har något liv och bara sitter här och ugglar kan jag ju alltid slänga in ett inlägg. Jaaa toppen! Kom just hem från min första träning efter uppehållet. Det var dock bara fystester som innebar bänkpress, benböj, chins (stavning), dips hette det så? och brutalbänk. Sedan fick vi lära oss hela tekniken med en frivändning som det så vackert heter. Jag har gjort massa sådana förut i skolan med idrottsprofilen men har totalt glömt allt vad som har med det att göra, så jaa det tog ett tag att hitta rytmen. =) Allt det där innebär nog helt klart, "hej-jag-har-nog-massa-träningsvärk-imorgon". Trodde också att träningen skulle hålla på 19-21 men så var inte alls fallet, blev klara vid ungefär 20.30, så skönt =) Så visade det sig också att det bara är träning på torsdag! TJOHO! Glädjerus. Det vägde upp min otroligt dåliga tisdag annars. Vi skulle kört egentligen, tis, ons, tors och lördag, men testerna skulle gå så fort att vi hann det på två dagar. Hur bra som helst, ingen frånvaro alls med andra ord ;) Kan man gå på studentskiva utan att känna att man missar något =) Dock löptester på torsdag. BLÄ. Men det är nog faktiskt lite roligare än fystester tycker jag allt. =) Nog om träning, jag är så överlycklig att slippa det ett tag till. Tack Roine. =)
Imorgon, nationella långskrivning i svenska 8-13, mindre roligt, sedan möta upp M för biljett till lördag och förmodligen efter det in till den stora staden med G och A för att glo lite kläder, eller jaa i mitt fall klänningar, HM och Gina tricot står överst på listan. =) Sedan är det bara att förbereda sig för den trevliga kvällen. Förmodligen möta R i centrum för att sedan köpa mat med S och S. Sen är kvällen så gott som igång! Håll i hatten vetja! Ska bli så sjukt roligt. =)
Studentskivorna bara står i kö efter varandra känns det som, imorgon, lördag och måndag. Sedan är det inte förens 8 & 9 maj som gäller.

Det enda problemet är, kläder? What to wear? Hatar kläder, fast jag älskar det. Men hatar att man "aldrig" har något att ta på sig. Har världens dilemma tills imorgon. Fan fan fan. Ända nackdelen med alla dessa studentskivor, att man måste hitta på nya outfits varje gång =)

Minnen från aprilhimlen...

Kommentarer
Postat av: Jennie

då ses vi på lördag asså;)

2007-04-24 @ 21:37:14
Postat av: Angelique

Nämen jaså? :D Gud så trevligt det kommer bli! Alltid lika roligt att träffa dig :P

2007-04-24 @ 21:50:26
Postat av: Jennie

haha japp, där de är fest är alltid jag;) oftast..haha:P

2007-04-25 @ 09:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback