Fortsättning på irritationen.

Nu har jag lugnat ner mig lite faktiskt. Men jag är fortfarande irriterad och förbannad på honom. Usch. Sen gjorde han så att jag missade min buss hem så jag var tvungen att vänta i en halvtimme eller gå hem. Jag gick med killarna i klassen till centrum för att dom skulle fika för att fördriva tiden.
Hur han lyckades göra så att jag missade bussen? Joo jag och J skulle lämna in vårat projektarbete, eller resterande som skulle lämnas och så säger han att vi skulle lägga ihop det så det också var gjort, det var då 10 min innan min buss skulle gå och jag var irriterad och stressad. (Ingen bra kombination för min del..) Så kläcker han ur sig något i stil med "Kan man inte ens få ihop hundra timmar till projektet och sedan lämna in det snyggt.. bla bla bla" Då tar jag projektarbetet ur handen på honom och dundrar ut för att fixa det. Väl inlämnat och klart så är klockan dax för bussen att lämna Tumba C. FAN. Men men en halvtimme hit eller dit?
Och innan på hotellektionen när vi bestämmer oss för att gå 10 min tidigare så har vi kommit överens om att skippa ena arbetet och bara ha ett prov och en inlämning så säger han "Jaa är vi överens nu då? Så ni inte kommer på studentdagen och korsfäster mig? Angelique?" Hahaha vad har JAG gjort? Okej, jag kanske var lite irriterad och sa lite hmm obra saker men nu tror han att jag ska korsfästa honom på studentdagen! Haha. Mitt gensvar blev "Hmm.. Njaa kan jag väl inte försäkra dig om"
Sen tog jag min jacka och gick.

Skönt att den värsta irritationen släppt och huvudvärken också lite. =) Kan man lägga sig och vila en timme eller så innan träningen ikväll som jag är galet otaggad till.

Here comes the others...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback