Duktig må jag säga.

Jag har nu lyckats vara ute och springa (!) i ca 25 min. Jag överträffar verkligen mig själv ibland. Kom på den sjuka idéen igår faktiskt att om det blev fint väder idag skulle jag ge mig ut en sväng. Sagt och gjort så gav jag mig ut. Skulle testa min ljumske lite också för här hemma har jag inga värmebrallor, det gick över förväntan det med. Klart det gjorde ont men vem har inte ont liksom? Men tveksamt om jag kommer fortsätta gå ut och springa så här spontant, men det var ganska skönt om jag tänker efter. Men många promenader kommer det bli under uppehållet för det tycker jag är super skönt! Älskar att gå på promenader. =) Och då spelar det ingen roll om man går själv eller med flera. Lika mysigt vilket som faktiskt!
Men det känns galet skönt att jag tog mig i kragen och tog mig ut för en gångs skull! Annars är det bara något man säger och aldrig blir av. Måste bli nyttigare och röra på mig mer. Och det här är ingen dålig början. =)
Men det spricker väl direkt eftersom jag fick mitt påskägg imorse istället för igår. Tihi! Men jag ska göra mitt absolut bästa för min egen skull. =)
Jag har också börjat inse att skolan börjar på tisdag. Suck.. Jag är lite rädd, det är ju bara en månad kvar i skolan nu och tänk om jag måste jobba skiten ur mig för att jag varit borta en månad. Och projektarbetet ska in på tisdag också. Fy fan! Har dock nästan gjort klart det mesta men iallafall, jag tar aldrig tag i det ordentligt känns det som.
Bäst jag skärper mig ordentligt nu sista.

Watching the stars...

Kommentarer
Postat av: alexandra

så där kan jag också känna ibland, jag menar med träningen :) läs gärna min blogg och kommentera gärna! kram

Postat av: Angelique

jaa men verkligen, så skönt när man fått det gjort iaf :) det ska jag absolut göra :) tack för din kommentar! kram

2007-04-09 @ 00:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback