Inget, egentligen.

Nää för jag har egentligen inget att skriva. Därav bristen på uppdateringen idag. En tom smärtsam dag. Det där med mensvärk är inte min grej alls känner jag, eller har snarare känt alltid! Det är nå sjuukt va ont det kan göra. Som på träningen idag, hade tagit värktablett och tänkte "men nu bör det ju gå ganska bra iaf" tsss, där fick jag! När jag gick ner för trappan från gymmet för att köra handboll så plötsligt såg jag inget. Tänkte väl inte mer på det utan körde på, sprang och grejer, då kändes det precis som om hela världen gungade, och jag visste inte om jag svettades eller frös. Så jag klev av till slut. Fick höra av mamma vid sidan av (som är involverad i handbollen liksom pappa) att jag var helt likblek och att jag borde gå och duscha istället för att bli kall eller ens tänka tanken på att kliva på igen. Så sagt och gjort gick jag och duschade istället. Mamma lider nämligen av samma sak, måste stanna hemma från jobbet och grejer för att det är så galet. Hon har också special tabletter som hon får ta, har tagit det när det varit som värst, det lindrar.
Förstår att många tänker, "men hallå så ont kan det ju inte göra heller? Det är larvigt ju!" Jaa det tycker jag med, håller med. Men så jävligt är det. Kan faktiskt inte förstå varför vissa har allt och andra inget.
Konstig ämne att skriva om här men, that´s my day. Har mer eller mindre likadant varje månad.
Jag har fått för mig att nyårsafton är på fredag av någon otroligt märklig anledning. Så jag har iprincip panik var och varannan sekund över att hitta kläder. Haha, men så är det på söndag liksom! Typiskt mig och mitt virriga huvud. Imorgon ska iaf jag, A och S till farsta centrum och kika nyårskläder, eller iaf jag. Ska ge det ett försök till att hitta en klänning =)
Kom i och för sig på att jag fick nå linne/klänning liknande av J förra julen som man skulle kunna ha om man hittade fina detaljer till. Så hittar jag inget annat tar jag den =) Har redan provat lite med mina stövlar och det kan bli riktigt fint faktiskt! Måste kolla med honom vad han tycker om det, så man inte ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig.
Så dom pengarna jag fick av min farbror i julklapp kommer nog vara helt borta imorgon! Haha.
Ska nog spela lite the sims djurliv som jag fick i julklapp nu, riktigt roligt faktiskt! =)

Something´s getting in the way...

Kommentarer
Postat av: Maria

What har du oxå din mens nu? Haha
jag fick min hos andreas... himla bra tidpunkt! ehm..

Postat av: Anonym

Haha japp det har jag :D
Då var det meningen att det inte skulle gå så fort ;) Helt enkelt..

2006-12-29 @ 17:23:19
Postat av: Emelie

ÅH! The sims djurliv! :)

2006-12-30 @ 08:31:27
Postat av: Angelique

Absolut, det är hur kul som helst :D

2006-12-30 @ 18:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback