Igår och idag.

Jag skrev inget igår pga att jag var upptagen heela långa dagen med mina vänner, A & S =) Vi for till Farsta för att shoppa en smula. Och jaa självklart gör man ju av med pengar, vad annars? Typiskt mig när man inte bör göra det, men man kan ju inte hålla sig direkt =) Köpte skor (snarare stövlar) som jag troligen ska ha på nyår och en tröja på H&M och svarta strumpbyxor på Twilfit även dom till nyår. Så min nyårs-outfit är klar, skönt känner jag. Är väl inte riktigt jätte nöjd men det får duga, känner mig inte så hemma i klänning liksom kan vara därför.
Vi slapp förövrigt våran träning igår vilket var som ett under och vi jublade kan man säga, vi njöt hela dagen åt det. Efter den underbara shoppningdagen så åkte vi hem till mig och hade "hår-makeover" S är ju frisör så hon fick ju stå för arbetet. Tack du gjorde som vanligt ett fint jobb! =) Slingade och färgade mitt hår, klippte min far och färgade A´s hår också. Lockade även mitt och A´s hår, mycket fint blev det, vi såg ut som dockor! J kom även över när vi höll på med slut finishen. Kul tyckte jag dåra, sen att han var lite trött närmare slutet på hockey matchen men efter den åkte A och S hem. Då blev det bara till att gå och lägga sig.
Idag hann inte mer än sätta mig vid msn när jag vaknade så fick jag tusen frågor av C vad jag skulle göra idag och dom närmaste timmarna, och jag hade som tur var inget att göra men hade heller inte fixat mig nånting och skulle in till stan med henne. Hade knappa 20 min på mig att göra mig iordning för att fara iväg, jag hann. Dock inte äta något mer än en banan, hehe men vad gör det? Julmaten sitter ju fortfarande i magen. Ska äta det till middag så jag dör ju inte direkt. Hade faktiskt tänkt att gå ut och springa idag men nu hinner jag inte det så får nog bli imorgon istället =)
Senare ikväll ska jag titta på film med J*2 och L och E om jag minns rätt? Vet inte ens hur det blir. Men nått i den stilen.

Vet inte vad jag ska ta mig till? Har jag rätt i mina aningar eller är det bara inbillning? Ska jag kämpa vidare, låtsas som ingenting? Jag vill att det ska bli bra, vägrar låta dig gå jag orkar inte det. Men orkar man må som man gör? Om det är som jag tror vet jag inte vad jag tar mig till faktiskt, jag är i underläge nu det vet jag och du vet också att du har makten just nu. Jag vill veta vad du tänker, jag vill veta om jag har rätt, men vågar jag...

Rain rain go away come again another day...

Kommentarer
Postat av: Sarah

hoppas du har det mys hos J :)
men du, gå in på handbolla.nu.
Du har lite arbetsuppgifter under botkyrkaspelen..
Kram på dej raring!

2006-12-30 @ 23:32:42
Postat av: Angelique

Men oj, jag kan ju inte stå där :S Jag är hallchef med mamma i tullinge hallen :/ Oops.. Jag får kolla det där alltså! Haha :P

2006-12-31 @ 12:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback