Hemma från Åland.

Det är andra advent och mörkt. Men det gör ingenting, för man är så seg och trött. Man kan inte riktigt förstå att det är slut nu. Vi hade (eller jag ska säga jag) hade hur kul som helst! Det var alldeles perfekt ställe att vara på och stugan kändes så gott som ny. (Och det var inte pga alkoholintaget) Alla verkade ha kul hela tiden eller jaa... Maria mådde väl inte prima skinka i fredags men hon verkade nöjd igår iaf. Hehe. Det som var enda nackdelen tror jag är att det var sjukt segt igår förmiddag och så, man gick mest och väntade som på julafton, fast nu på egentligen inget mer än en super god middag! Tackar för det =)
Vi spelade lite spel också, igår var det roligast! För i fredags hade jag varit uppe sen kl 5 på morgonen och var inte alls på G kände jag. Tråkigt men sant. Fast igår då var det full fart! Jocke, Hampe, jag och Emelie spelade ett litet kort spel som man ska bestämma regler för varje kort och sedan bara dra vart eftersom. Man kan säga att det slutade rätt väntat men jag hade sjukt roligt! Blev senare en del flummiga bilder också, tänker inte ladda upp några av dom tror jag. Haha, dom censurerar jag av olika skäl =) Självklart ska ni få se smakprov på en del saker =)
Vi hade en del citat som uppkom under helgen och som sen slutade med att var det enda man sa som t ex "Jag har supit i hela mitt liv", "Jag ska vara uppe längst av alla", "Somna inte!", "Mögelost", "Du e ju inte full", "Kangaroo dance" jaa och sen många många mer.
Åland var absolut en resa jag vill göra om, det var värt allt! Om vi gör den här resan i sommar tror jag det kommer bli hundra ggr bättre! =) Jätte nöjd med den här resan. Här får ni se några smakprov på ålandsresan.


Första bilden föreställer då Pungkulan som är tagen på bargärning i kylskåpet som var fullproppat av det mesta.
Nr 2 är det J och Hampe som jaa.. ni ser ju själva! ;)
Nr 3 Är våran stuga upp mot terassen.
Nr 4 Jocke som ser ut att ha lyckas gå vilse på våran tomt haha! Som ni ser så har vi hur nära som helst till vattnet. (Taget från terassen)


Tack för en otroligt bra resa! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback